Homepage  / Televiziune

Alexia și Aris Eram, cu lacrimi în ochi la America Express. Ce confesiune dureroasă au făcut copiii Andreei Esca

Alexia și Aris Eram, cu lacrimi în ochi la America Express. Ce confesiune dureroasă au făcut copiii Andreei Esca

de Redactia Tvmania

Emisiunea America Express”, continuă, iar emoțiile sunt la cote înalte pentru toți concurenții. În cea mai recentă ediție a emisiunii, Alexia și Aris Eram au fost protagoniștii unui moment sensibil, care i-a impresionat pe telespectatori.

Alexia Eram și Aris, în lacrimi la America Express

Emisiunea America Express testează limitele concurenților din toate punctele de vedere. Ei sunt nevoiți să parcurgă kilometri întregi pe jos, să se descurce cu sume infime de bani și să parcurgă probe extreme. În cea mai recentă ediție a emisiunii, frații Alexia și Aris Eram au avut lacrimi în ochi. Concurenții au făcut o confesiune dureroasă la scurt timp după ce s-au întâlnit cu un preot, în mijlocul probei pentru obținerea imunității.

Alexia Eram și Aris au izbucnit în lacrimi atunci când au ajuns în fața preotului

Odată ce au ajuns la basilica Menor Senor de Los Milagros din orașul Buga, Alexia și Aris Eram au citit ce misiune urma, iar întâlnirea cu preotul i-a emoționat. Cei doi frați au mărturisit că s-au gândi la unchiul lor, care s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Un accident vascular cerebral a fost la un pas de a-i deveni fatal. Priceperea medicilor și rugăciunile familiei l-au salvat, însă!

„Dragilor, deși pare o altă biserică din Columbia, acesta este cel mai sfânt loc din această țară. Pelerini din toată Columbia vin să viziteze El Senior de Los Milagros, căutând un miracol pe care numai El îl poate săvârși. Misiunea voastră este sp îi aduceți o ofrandă și să vă rugați pentru împlinirea miraculoasă a unei dorințe personale. Căutați la magazinele religioase din zonă imaginea cu El Senior de Los Milagros marcă cu logoul America Express. Când o găsiți, întoarceți-vă aici, ca să primiți mai multe instrucțiuni pentru ritual”, a transmis Irina Fodor concurenților.

Alexia și Aris se luptă pentru marele premiu America Express

Frații au îndeplinit misiunea și au dezvăluit pentru cine s-au rugat arzător. „M-am rugat pentru unchiul nostru, care e ca un tată pentru noi. Am promis că o să fiu mai bună dacă se înfăptuiește această minune”, a declarat Alexia Eram, cu lacrimi în ochi.

Cine sunt concurenții celui mai nou sezon America Express

Iată sunt cele 9 perechi de vedete care au acceptat provocarea de a se aventura la mii de kilometri distanță de familie pentru a obține titlul de mare câștigător și suma de 30.000 de euro: 

Comedianții George Tănase și Ionuț Rusu

Romică Țociu și fiul lui, Cătălin

Iulia Albu și iubitul ei, Mike

Alexia Eram și Aris Eram

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator

Sânziana Negru și Laura Giurcanu 

Actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș

Sursă foto Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton