Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram, ședință foto în Bali. A publicat imagini spectaculoase din vacanță, îmbrăcată în costum de baie

Alexia Eram, ședință foto în Bali. A publicat imagini spectaculoase din vacanță, îmbrăcată în costum de baie
12

de Roxana Mirea,

Alexia Eram se bucură de o vacanță de vis. Ea și iubitul ei au plecat în Bali, departe de temperaturile scăzute din România. Fiica Andreei Esca s-a pozat pe plajă, într-un costum de baie superb, din două piese. Imaginile i-au surprins în mod plăcut pe fanii ei.  

Alexia Eram, superbă în costum de baie în Bali 

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, se bucură de o vacanță de vis, departe de temperaturile scăzute din România. Cei doi îndrăgostiți petrec clipe de neuitat în Bali, de unde și-au încântat fanii cu imagini superbe. 

Deși sunt în vacanță, fiica Andreei Esca și iubitul ei nu au renunțat și la antrenamentele lor și au mers la o sală de sport din Bali, unde au muncit din greu pentru a-și menține condiția fizică.  

Pe de altă parte, cei doi îndrăgostiți s-au relaxat pe plajă, iar Alexia Eram a pozat pe nisipul fierbinte din Bali. Imaginile i-au încântat pe fanii ei. Alexia Eram este într-o formă de zile mari, având un abdomen tonifiat, pe care nu se sfiește să-l arate.  

Alexia Eram, superbă în costum de baie în Bali  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Alexia Eram, după ce ea și Aris au pierdut finala America Express 2023, sezonul 2 

Cele două echipe finaliste, compuse din Alexia Eram și fratele ei, Aris, și celebrele creatoare de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, s-au întrecut pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Alexia și fratele ei au ajuns pe locul doi. Fiica Andreei Esca a făcut și primele declarații după ce ea și Aris au pierdut finala.  

Desigur că ne-am fi dorit să câștigăm acest concurs, pentru că oricine intră într-o competiție visează la trofeu️! Suntem foarte fericiți însă, deoarece ați putut să ne cunoașteți! Și pentru că am luat parte la superba aventură America Express, până la capăt! Poveștile trăite acolo și oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea și sufletul, într-un mod aparte. A fost greu, dar a meritat din plin! Vă mulțumim din suflet pentru susținerea și încurajările permanente și felicitări echipei câștigătoare!  

Giulia Anghelescu, Vlad Huidu, Lăură Giurcanu, Sânziana Negru,, Romică și Cătălin Țociu, Iulia Albu, Mike, Adă și Tony Galeș, Ionuț Rusu, George Tănase, Cleopatra Stratan, Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov. De la fiecare dintre voi am învățat câte ceva! Și unul de la celălalt. Pentru că fiecare dintre frați are ceva ce nu are celălalt și doar împreună am putut merge atât de departe! Vă mulțumim!” a scris Alexia Eram, pe Instagram. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton