Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram a pus capăt speculațiilor privind despărțirea de Mario Fresh. Cum s-au fotografiat îndrăgostiții

Alexia Eram a pus capăt speculațiilor privind despărțirea de Mario Fresh. Cum s-au fotografiat îndrăgostiții
12

de Cristina Țapu,

Alexia Eram a pus capăt speculațiilor privind despărțirea de Mario Fresh. Zvonurile despre separare au început să circule după ce artistul și-a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele în care apare alături de iubita sa.

Alexia Eram a pus capăt speculațiilor privind despărțirea de Mario Fresh

Odată ce Mario Fresh a șters toate imaginile de pe conturile sale de socializare, inclusiv cele cu partenera sa de viață, speculațiile despre o posibilă despărțire între el și Alexia Eram au început să apară. Cu atât mai mult, lipsa de comentarii sau clarificări din partea lor a intensificat neliniștea fanilor.

Alexia-Eram-si-Mario-Fresh-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Iată că Alexia Eram a făcut lumină și a pus punct nelămuririlor fanilor. Fiica Andreei Esca s-a fotografiat alături de Mario Fresh, în timp ce se află pe motocicletă și se bucură de o plimbare prin București.

„Duminică fericită”, a scris Alexia Eram și l-a etichetat pe iubitul ei pe care îl ținea strâns în brațe. Astfel, fanii au realizat că decizia lui Mario Fresh de a șterge pozele în care apare alături de Alexia Eram nu are vreo legătură cu relația lor, care pare să fie la fel de fericită și împlinită ca oricând.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de șapte ani și, deși ambii sunt foarte tineri, sunt întrebați adesea dacă se vor căsători curând.

Alexia Eram a vorbit despre nunta cu Marioa Fresh

Fiica Andreei Esca a declarat că, în prezent, atât ea, cât și partenerul său, sunt în stadiul în care consideră că sunt prea tineri pentru a lua decizia de a se căsători și că fiecare aspect în viață vine la momentul potrivit.

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a dezvăluit Alexia Eram, invitată la podcastul Giuliei Anghelescu.â

Cum s-au cunoscut Mario Fresh și Alexia Eram

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Mario Fresh a povestit cum a cunoscut-o pe Alexia Eram și cum a început relația lor. Artistul a mărturisit și că în relația lor nu a fost mereu totul roz, ba mai mult, vara trecută cei doi s-au despărțit timp de două luni.

„Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: «La mulți ani, Alexia!». Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din București. A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos”, povestea Mario Fresh.

Sursă foto: Instagram Alexia Eram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton