Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram, prezentatoare pentru prima dată. Ce emisiune a moderat alături de o colegă de la America Express

Alexia Eram, prezentatoare pentru prima dată. Ce emisiune a moderat alături de o colegă de la America Express
7

de Roxana Mirea,

Surpriză mare pentru fanii Alexiei Eram. Fiica Andreei Esca a ajuns să prezinte, pentru prima dată în viața ei, o emisiune. Desigur, alături i-a fost o altă concurentă de la America Express 2023, sezonul 2. Iată ce emisiune de dimineață a prezentat Alexia Eram.   

Alexia Eram, prezentatoare pentru prima dată 

Încă de ieri, Alexia Eram și-a anunțat fanii că astăzi, 21 noiembrie, prezintă matinalul de la Virgin Radio, alături de Giulia Anghelescu. Din cauza unor probleme de sănătate, Andrei Nicolai a fost nevoit să lipsească de la radio.  

Sunt super entuziasmată pentru ce o să se întâmple mâine. Mâine de la ora 7, până la ora 10, o să prezint alături de Giulia matinalul de la Virgin Radio. Din păcate, Andrei Nicolai nu se simte foarte bine, este foarte bolnav și este prima oară când nu poate ajunge la radio, așa că s-a gândit la mine și mă bucură acest lucru, să îi fiu parteneră Giuliei. Este prima oară când o să prezint un matinal. De-abia aștept să văd cum e”, a spus Alexia Eram, pe Instagram.  

De asemenea, și Giulia Anghelescu și-a anunțat fanii că va prezenta ediția din această dimineață a emisiunii Virgin Breakfast alături de „fata ei din America Express”, Alexia.  

Vă dau întâlnire mâine de dimineală, la Virgin Breakfast, într-o ediție specială, pentru că e o ediție în familie. Vine fata mea din America Express, Alexia, să ne distrăm ca fetele, așa, trei ore”, a spus Giulia.  

Ei bine, Alexia Eram a fost emoționată să prezinte un matinal, pentru prima dată în viața ei, însă s-a descurcat de minune. Atât ea, cât și Giulia Anghelescu au publicat imagini din timpul emisiunii.  

Alexia Eram, prezentatoare pentru prima dată  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: captură de ecran Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton