Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexia Eram: „Nu mi-aș dori să prezint știri. Dar să fiu prezentatoare la un show de divertisment, de ce nu?” EXCLUSIV

Alexia Eram: „Nu mi-aș dori să prezint știri. Dar să fiu prezentatoare la un show de divertisment, de ce nu?” EXCLUSIV
10

de Vasilica Rogozanu,

Alexia și Aris Eram, înainte de plecarea la „America Express” A apărut pe prima ei copertă când avea doar patru luni, în TVmania, alături de celebra ei mamă, Andreea Esca. De-a lungul anilor, a mai fost uneori în lumina reflectoarelor, însă participarea la „America Express” este, cu adevărat, o explozie de vizibilitate pentru Alexia Eram (23 de ani).

Andreea Esca și Alexia Eram, în inauarie 2001

„Mie întotdeauna mi-a plăcut să fiu în lumina reflectoarelor, niciodată nu am avut o problemă cu asta. Aris, fratele meu, a vrut să fie mai retras. Mă simt bine să am o comunitate și să influențez oamenii în bine, să facă lucruri, așa că pe mine chiar mă bucură că oamenii au reușit să ne vadă altfel, cu ajutorul acestei emisiuni, și mă bucură mesajele de susținere și toate complimentele pe care le primim”, ne-a spus Alexia.

„Părinții noștri au avut grijă să ne crească cum trebuie”

Probabil multă lume se aștepta ca Alexia și Aris Eram, doi copii crescuți „cu lingurița de aur la gură”, să se comporte diferit în America, și de aici și surpriza că au acceptat bucuroși și fără ezitări toate cazările umile și condițiile precare.

„Și noi ne așteptam să aibă lumea această impresie despre noi. Este normal, de obicei când ești „un copil de bani gata” te aștepți ca omul respectiv să fie mai fițos cu anumite lucruri sau să aibă niște pretenții. Dar părinții noștri au avut grijă să ne crească cum trebuie și cred că am primit o educație așa încât să apreciem fiecare moment. Nu am comentat deloc, am mers acolo cu un scop, am mers acolo focusați pe acest concurs, să învățăm lucruri, să cunoaștem oameni, să aflăm cum trăiesc ei. Știam unde mergem.”

alexia-si-arisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pregătesc o surpriză de Crăciun

Una dintre cele mai grele cazări a fost în Ecuador, când o emigrantă din Venezuela, mama a doi copii mici, i-a primit pe cei doi frați într-o casă de o sărăcie lucie. Femeia care a călătorit pe jos 28 de zile cu cei doi copii mici, pentru a trece granița în Ecuador, i-a primit cu brațele deschise.

Alexia spune că a primit multe mesaje de la oameni, în care a fost întrebată dacă a ajutat-o ulterior pe această femeie. „De mai mult timp suntem în legătură cu ei, acum încerc să facem ceva pentru ei de Crăciun, dar trebuie să vedem care e cea mai bună variantă, pentru că sunt foarte departe și să fim siguri că ajunge la ei.”

De altfel, „America Express” a învățat-o să prețuiască mai mult lucrurile de acasă. „Această competiție nu este deloc despre bani, e vorba de altceva de 1000 de ori mai puternic. Înveți să prețuiești mai mult lucrurile pe care le ai acasă, înveți foarte multe despre oameni, te cunoști pe tine mai bine și înveți, în general, lucruri despre viață și ce e mai important în viață”.

Andreea Esca și Alexandre Eram, mândri de copiii lor

Așa cum a mai povestit deja, Alexandre Eram le-a ținut celor doi copii ai săi mai multe „lecții” înainte de plecarea lor în America. „Tata așa este, cred că dacă putea să-și aleagă un alt job, probabil ar fi fost învățător. Ne-a făcut instructaj în PowerPoint, cu toate țările, cu tot ce trebuie să știm din fiecare țară. Mâncare, tradiții, muzică, dans. Ne-a ajutat, pentru că nu am plecat neștiutori, știam așa, puțin, ce o să ne aștepte, știam un context al fiecarei țări.”

Părinții lor, Andreea Esca și Alexandre Eram, sunt foarte mândri de copiii lor, spune Alexia. „Sunt foarte mândri de noi, evident ne știau că suntem atât de competitivi, că ne știu de acasă.”

Aris și Alexia, în misiune la „America Express”

Pe urmele mamei?

Intrată cu un pas în televiziune, Alexia Eram spune că „America Express” a fost singurul show de televiziune „la care chiar voiam să particip”. Proiectul Monei Segall este prima ei apariție constantă și semnificativă la tv, chiar dacă, în 2014, a fost imaginea Pro TV International, în campania „De 14 ani, eu sunt Pro TV International”.

În 2004, alături de familia ei, în studio la Pro TV International

Visează fiica Andreei Esca să calce pe urmele mamei sale? „Nu mi-aș dori să prezint știrile. Dar să fiu prezentatoare la un show de divertisment, de ce nu?”

Andreea Esca și Alexia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton