Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram i-a transmis lui Mario Fresh că așteaptă inelul de logodnă. Reacția lui Aris Eram: „Nu vreau să îl văd”

Alexia Eram i-a transmis lui Mario Fresh că așteaptă inelul de logodnă. Reacția lui Aris Eram: „Nu vreau să îl văd”
6

de Roxana Mirea,

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 7 ani de zile. Chiar dacă nu au planuri de căsătorie momentan, fiica Andreei Esca a mărturisit, la America Express, că și-ar dori să fie logodită, însă fratele ei a intervenit imediat și l-a avertizat pe Mario ca nu cumva să o aștepte pe sora lui cu inelul.  

Alexia Eram, despre o eventuală logodnă cu Mario Fresh 

În ediția de aseară, 22 noiembrie 2023, a emisiunii America Express, sezonul 2, echipele care au ajuns la cursa pentru ultima șansă au fost nevoite să gătească un bulz. În acest context, Alexia Eram a mărturisit că n-a mai făcut mămăligă, până acum și că ar fi fost deja măritată dacă ar fi știut. 

Pentru că, până astăzi, nu știam să fac mămăligă, d-asta nu sunt măritată. Nu am făcut niciodată mămăligă. Tot timpul îmi face ori bunica, ori mama lui Mario, dar acum, pentru că știu să fac mămăligă, aștept inelul”, a spus Alexia Eram.  

Aris Eram nici nu a lăsat-o bine să termine, că a și intervenit. „Nu, nu așteptăm inelul. Suntem prea tineri acum. Avem o viață”, a spus Aris. 

Eu m-aș logodi. De ce?”, a intervenit Alexia.  

„Ocupă-te de mămăligă. Nu ne căsătorim acum”, a spus Aris. 

Alexia Eram i-a trasnmis lui Mario Fresh că așteaptă inelul de logodnă. Reacția lui Aris Eram „Nu vreau să îl văd” (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Aris Eram i-a transmis lui Mario Fresh să n-o aștepte pe Alexia cu inelul 

Alexia Eram a continuat să spună că este „o femeie bună de măritat”, acum că știe să facă mămăligă. Totuși, Aris Eram i-a transmis un mesaj lui Mario Fresh și i-a spus ca nu cumva să o aștepte pe sora lui cu inelul de logodnă.  

Oricum, dacă știu să fac și mămăligă, sunt chiar femeie bună de măritat”, a adăugat fiica Andreei Esca.  

„Sperăm că nu este un apropo pentru Mario. Mario, să nu pregătești inelul, că nu vreau să îl văd. E prea devreme acum. Acum facem mămăligă. Doar atât”, a transmis Aris.  

„Nu este niciun apropo, dar na… 7 ani… Putem să ne logodim și noi”, a precizat sora lui.  

„Adevărul este că 7 ani e cam mult”, a concluzionat Aris Eram.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton