Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram și-a îndeplinit un vis. Ce cadou scump și-a făcut fiica Andreei Esca. „Nu mai iau bani de la ai mei”  

Alexia Eram și-a îndeplinit un vis. Ce cadou scump și-a făcut fiica Andreei Esca. „Nu mai iau bani de la ai mei”  
9

de Roxana Mirea,

Alexia Eram și-a îndeplinit un vis. Fiica Andreei Esca a muncit și a strâns bani pentru un lucru pe care și l-a dorit foarte tare, dar pentru care „a avut nevoie de mai mulți bani”. Tânăra a precizat că, în ciuada a ceea ce cred unii oameni, ea nu mai primește bani de părinții ei de câțiva ani.  

Alexia Eram și-a cumpărat singură o mașină 

Alexia Eram a strâns bani și și-a cumpărat mașina visurilor ei. După ce a luat carnetul, și-a cumpărat o mașină mai ieftină, dar „care și-a făcut treaba perfect”. Acum, fiica Andreei Esca a renunțat la mașina mai veche și și-a cumpărat-o pe cea pe care și-o dorea, dar pentru care a fost nevoită să mai strângă bani. Alexia Eram, care a plecat la America Express alături de fratele ei, a ținut să precizeze că nu mai ia bani de la părinții ei de pe vremea în care se afla în anul 2 de facultate.  

Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile, dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe. A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei, din anul 2 de facultate. Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… pentru că imediat va intra la @custom.tuning ! Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit!” a scris Alexia Eram pe Instagram, în dreptul unei imagini în care se află lângă mașina ei mult dorită.  

Alexia Eram nu mai ia bani de la părinți 

Alexia Eram nu le cere bani părinților ei. Tânăra în vârstă de aproape 23 de ani își câștigă singură existența. 

De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram pentru cancan.ro, anul trecut.  

Alexia Eram nu mai locuiește împreună cu părinții ei. Fiica Andreei Esca și-a cumpărat singură un apartament, iar acum are de plătit rate.   

„Nu mai stăm împreună, eu mi-am cumpărat apartamentul meu, am rată. 

Pe de o parte, îmi e super-greu, mai ales dacă plecăm în vacanțe. Înainte eram obișnuită să îmi cumpere ei (n.r. părinții) chestii. Și acum eu trebuie să plătesc gazele, lumina, apa, rata, am responsabilități. 

Sincer, sunt o fire foarte cheltuitoare, de ce să mint? Dar pentru vacanțe, oricum strâng. Trebuie să ai minimum o vacanță pe an și încerc să mă stăpânesc. Mario este partea rațională a familiei, care strânge, eu sunt pe partea cealaltă. Deci el mă potolește”, a mai declarat Alexia Eram. 

alexia-eram-mario-fresh-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton