Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram, mai provocatoare ca oricând. Fiica Andreei Esca a pozat într-o ținută îndrăzneață. Reacția fanilor

Alexia Eram, mai provocatoare ca oricând. Fiica Andreei Esca a pozat într-o ținută îndrăzneață. Reacția fanilor
21

de Cristina Țapu,

Alexia Eram, una dintre cele mai populare și urmărite creatoare de conținut, a sfidat prejudecățile și a pozat în ipostaze provocatoare. Fiica cunoscutei prezentatoare de la Știrile Pro TV a distribuit imagini îndrăznețe pe contul personal de Instagram, iar fanii s-au întrecut în comentarii pozitive.

Alexia Eram a pozat provocator

Tânăra de 23 de ani a fost protagonista unor fotografii sexy, dar decente. Ea a pozat purtând o pereche de blugi, un sutien asortat și o cămașă albă. A distribuit imaginile online, lăsându-le la aprecierea fanilor săi.

alexia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

„În poza 2 ești mama ta tânără! Exact zâmbetul ei”; „O fată frumoasă, sexy dar și inteligentă! Felicitări părinților pentru educație!”; au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Alexia Eram din partea fanilor.

Alexia Eram este adepta sportului

Alexia Eram nu este adepta dietelor stricte. Din contră! Mănâncă de trei ori pe zi, iar gustările nu lipsesc din meniul ei. Desigur, orele petrecute la sala de sport sunt prioritare în programul său, indiferent de cât de aglomerat ar fi acesta.

Alexia Eram nu a mancat nimic timp de 36 de ore  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 21

„Nu mănânc doar o dată pe zi. Mănânc chiar de trei ori pe zi și două gustări. Am perioade când mănânc mai mult, perioade când mănânc mai puțin. În general mănânc destul de echilibrat. În weekend, spre exemplu, mănânc cam ce vreau. Acum nu pot să zic că am slăbit sau ceva, pur și simplu m-am menținut. Aș vrea, poate, să mai slăbesc așa un kilogram. Dar fac foarte mult sport. De fapt, asta este chestia, că îmi permit să mănânc așa mai mult cam două zile pe săptămână, pentru că încerc să merg în fiecare zi la sport„, a dezvăluit Alexia Eram pentru Ego.ro.

Alexia Eram deține un bolid de 60.000 de euro

Andreea Esca și-a educat copiii în spiritul responsabilității financiare, îndemnându-i să evite risipa de bani pe articole vestimentare inutile. De-a lungul anilor, Alexia Eram și-a dobândit independența financiară și nu mai solicită sprijin financiar de la părinți.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se bucură de un succes fulminant. La doar 23 de ani, ea deține propriul apartament și este posesoarea unui bolid pentru care a plătit 60.000 de euro.

Pe lângă activitatea de creator de conținut, Alexia lucrează și la revista mamei sale, unde câștigă un salariu lunar de 2.500 de euro. A List Magazine este o publicație gratuită, distribuită în locații precum cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare, clinici sau săli de sport.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton