Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram a cedat nervos și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, la America Express 2023, sezonul 2. Cum a încurajat-o Aris

Alexia Eram a cedat nervos și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, la America Express 2023, sezonul 2. Cum a încurajat-o Aris
9

de Roxana Mirea,

Concurenții s-au luptat pentru a obține a doua imunitate a săptămânii, la America Express, aseară, 20 noiembrie 2023. Deznodământul cursei pentru imunitate a fost total neașteptat, iar Alexia Eram nu s-a mai putut controla și a început să plângă incontrolabil. Iată ce s-a întâmplat.  

Alexia Eram a cedat nervos la America Express 2023, sezonul 2 

După ce au îndeplinit probele, toți concurenții s-au îndreptat rapid către locul de întâlnire cu Irina Fodor, acolo unde aceasta a avut de oferit a doua imunitate a săptămânii. Primele care au ajuns la ea au fost Ada Galeș și mama ei. 

Am ajuns primele?! Nu cred!”, a eclamat Ada Galeș, extrem de fericită. 

E prima imunitate. Mă bucur foarte tare! Am plecat de pe ultimul loc și am ajuns pe primul”, a adăugat și Tony Galeș. 

Întregul moment a fost văzut de către Alexia și Aris Eram, care au fost la doar un pas de a câștiga imunitatea. După ce Irina Fodor i-a anunțat pe ea, fratele ei, dar și pe Sânziana Negru și Laura Giurcanu că trebuie să își caute cazare, fiica Andreei Esca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în plâns.   

„Am avut o zi foarte proastă, plină de tensiuni, cu greutăți. Efectiv nu mai puteam”, a spus Alexia.  

Nu mai aveam cu ce să o susțin. Am lăsat-o să se descarce”,a spus Aris.  

„Nu știu ce am pățit astăzi. Am cedat nervos. Cred că a fost o adunătură de tot felul de emoții, ne nervi, oboseală, nemâncată, nedormită”, a adăugat Alexia Eram. 

Alexia Eram a cedat nervos la America Express 2023, sezonul 2  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum a încurajat-o Aris Eram pe sora lui, la America Express 2023, sezonul 2 

Ulterior, la cazare, Aris Eram a încercat să își încurajeze sora. „Tu acum ești OK, ești fericită. Tu chiar ai probleme cu nervii. Te gândești că tot ce o să ți se întâmple o să fie oribil și că tot ce faci tu, nu e bine și că altcineva ar face mai bine. Ți se pare că acum a fost prost? Am găsit repede cazare, a fost foarte drăguț”, a încercat Aris să își încurajeze sora.  

Ne simțim bine acum. Nu ni s-a întâmplat nimic. Adică nu trebuia să se îngrijoreze așa și să plângă pentru ce se va întâmpla, când ceea ce s-a întîmplat a fost OK”, a mai adăugat el.  

Nu am iețit pe locul 1, am fost aproape, dar nu e moartea”, i-a mai spus el Alexiei. 

Sincer, vorbele lui Aris chiar mă emoționează. Tot timpul pun răul în față și știu că nu e bine. Sper să țin minte aceste vorbe și mâine să începem o nouă zi, cu un nou vibe pozitiv”, a spus Alexia.  

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton