Homepage  / Vedete româneşti

Alexandru Sautner, noul jurat Chefi la cuțite, a gătit pentru fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher. Ce alte vedete au trecut pragul restaurantului său

Alexandru Sautner, noul jurat Chefi la cuțite, a gătit pentru fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher. Ce alte vedete au trecut pragul restaurantului său
7

de Cristina Țapu,

Alexandru Sautner, jurat în cel mai recent sezon al emisiunii „Chefi la cuțite", face dezvăluiri despre cariera sa profesională. Noul sezon al emisiunii culinare de la Antena 1 va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, începând cu ora 20:30. Telespectatorii vor avea șansa să afle mai multe despre cariera impresionantă a lui Alexandru Sautner.

Alexandru Sautner a gătit pentru renumitul Michael Schumacher

Cu o puternică viziune antreprenorială și implicat în mai multe afaceri în domeniul horeca, Alexandru Sautner a debutat în industrie acum 33 de ani. Parcursul său remarcabil l-a dus, în doar șapte ani, de la spălatul vaselor în prima bucătărie în care a lucrat, la deschiderea propriului său restaurant de succes, frecventat de personalități.

chef-sautner_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Fiind convins de direcția pe care dorea să o urmeze în cariera culinară și având încredere în abilitățile sale, Alexandru Sautner a avut curajul să își asume riscuri, punându-și în valoare inovația gastronomică. Tot în Germania a avut ocazia de a găti pentru fostul pilot de Formula 1, renumitul Michael Schumacher.

„Când mi-am deschis primul restaurant din Germania, a fost o perioadă mai grea la început, timp de șase luni. Apoi lucrurile au început să crească, pentru că au apărut niște clienți mai deosebiți, oameni care călătoreau foarte mult și care căutau acest gen de bucătărie inovativă, foarte diferită de celelalte restaurante.

CEO-ul unui brand celebru de fashion a devenit clientul nostru fidel, iar alături de el au mâncat în restaurantul meu Michael Schumacher sau Juan Pablo Montoya, dar și multe alte VIP-uri din Germania și personalități din lumea sportului, în general. Îmi și aduc aminte că Montoya a vrut risotto alla Milanese. Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri trecând pragul restaurantului meu”, a povestit acesta.

Chef Alexandru Sautner, proaspătul membru în echipa de jurați a emisiunii „Chefi la cuțite”, se remarcă prin experiența sa bogată în domeniul gastronomic. Împreună cu Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia, formează noul juriu pentru sezonul 13 al show-ului.

Alexandru Sautner deține 14 gelaterii în România

La vârsta de 55 de ani, Alexandru Sautner deține poziția de CEO al unei gelaterii recunoscute în țara noastră. Originar din Turnu Severin, acesta aduce în calitate de noul jurat la „Chefi la cuțite” o experiență vastă de peste trei decenii în domeniul bucătăriei. 

Prin negocieri reușite cu partenerii italieni, a investit 250.000 de euro, ajungând în 2020 să dețină deja 9 gelaterii în țară. În prezent, numărul acestora ajunge la 14, spre bucuria lui Alexandru Sautner.

Cel mai apreciat cooking show din România, „Chefi la cuțite” va avea premiera la Antena 1 pe 18 martie, de la 20.30, Chef Richard ocupând scaunul de jurat, alături de Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Cei patru experți în domeniul gastronomic vor aduce întreaga lor experiență în platoul „Chefi la cuțite”, locul unde telespectatorii îi vor descoperi gătind pentru prima dată împreună și luptând unul împotriva celuilalt în ringul culinar.

Sursă foto:

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton