Homepage  / Televiziune

Alexandru Săbădeanu, eliminat de la Chefi la cuțite 2024. Reacția lui Orlando Zaharia după ce a rămas fără cuțitul de aur

Alexandru Săbădeanu, eliminat de la Chefi la cuțite 2024. Reacția lui Orlando Zaharia după ce a rămas fără cuțitul de aur
7

de Roxana Mirea,

Alexandru Săbădeanu a fost eliminat de la Chefi la cuțite, în ediția de marți, 7 mai 2024, difuzată la Antena 1. Chef Orlando Zaharia a primit o lovitură extrem de puternică și a fost dezamăgit de faptul că a rămas fără cuțitul lui de aur. 

Alexandru Săbădeanu, eliminat de la Chefi la cuțite 2024 

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 7 mai 2024, la Antena 1. Chef Orlando Zaharia a fost foarte supărat când a văzut că echipa verde a primit o singură farfurie din partea degustătorilor. Pe de altă parte, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki au trimis jumătate din echipă la duel pentru că au avut o egalitate a numărului de farfurii. 

Chef Alexandru Sautner a decis să-i trimită la proba individuală pe Mario Mădălin Dumitru și pe Mihai Dragomir. De altfel, chef Richard Abou Zaki a hotărât ca Lăcrămioara Pintilie, Antonio Ștefănescu și Claudia Sauliuc să meargă la duel. 

Chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și chef Ștefan Popescu au analizat preparatele de la degustare, dar nu toate farfuriile i-au impresionat. Irina Fodor a împărțit notele, iar ultimii trei rămași în fața chefilor au fost Varză, Alexandru Săbădeanu și Mario Mădălin Dumitru. 

Toți au făcut ochii mari când au aflat că Varză se întoarce în bucătărie, iar două cuțite de aur au rămas în fața juraților, așteptând verdictul. După o discuție aprinsă între chef Richard Abou Zaki și Mario Mădălin Dumitru despre preparatul concurentului, Irina Fodor a dat vestea că Alexandru Săbădeanu este eliminat din sezonul 13 Chefi la cuțite 2024, potrivit a1.ro. 

Alexandru Săbădeanu, eliminat de la Chefi la cuțite 2024 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Orlando Zaharia, după ce a rămas fără cuțitul de aur 

Cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia pleacă acasă cu doar 8 puncte. 

A căzut cerul pe mine, sincer! Nu mă așteptam la așa ceva”, a spus Orlando Zaharia.  

O rață negătită este fatală! Era crudă, omule! Greșeală imensă peste care nu ai cum să treci. Dacă ție îți pare rău, mie crezi că nu-mi pare?! Pot să spun că e cea mai bună farfurie pe care ai făcut-o tu…”, a mai adăugat chef Orlando Zaharia. 

„Îmi pare rău că v-am dezamăgit! Nu am ieșit din zona de confort și am fost blocat! Nu puteam să lucrez cum lucrez eu la restaurant”, i-a zis concurentul. 

Băi, piciule! M-ai omorât! Mă gândesc și la tine, dar și la noi! Mor de ciudă! La ce o să se gândească cei din echipa mea când o să afle că a plecat cuțitul de aur?! Îmi pare rău, Alex!”, a mai mărturisit chef Orlando Zaharia. 

„A fost o experiență faină. Am cunoscut oameni mișto, am învățat super multe lucruri pe care nu le cunoșteam”, a mai povestit Alexandru Săbădeanu. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton