Homepage  / Vedete româneşti

Alexandru Papadopol, mesaj pentru Ioana Ginghină după nunta ei. Ce a dezvăluit actrița. „Atunci m-a sunat”

Alexandru Papadopol, mesaj pentru Ioana Ginghină după nunta ei. Ce a dezvăluit actrița. „Atunci m-a sunat”
7

de Roxana Mirea,

Ioana Ginghină a dezvăluit ce mesaj i-a transmis fostul ei soț, Alexandru Papadopol, după ce ea s-a căsătorit cu Cristi Pitulice. Actrița și alesul inimii ei au devenit soț și soție în urmă cu vreo două săptămâni. Nunta, una total ieșită din comun, a avut loc în curtea casei lor, pe 23 septembrie 2023. 

Alexandru Papadopol, mesaj pentru Ioana Ginghină după nunta ei 

La patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice. Nunta a avut loc în curtea casei lor, pe 23 septembrie 2023. Actrița a fost mireasă pentru a treia oară. 

După cununie, actrița a fost sunată de fostul ei soț, Alexandru Papadopol. Actorul i-a urat fostei soții „casă de piatră”, iar apoi a întrebat-o despre Ruxi, fiica lor.  

„Suntem doar părinți, și nu zic, Doamne ferește, că ne urâm, dar nu avem o relație în care să ne congratulăm foarte tare. Atunci m-a sunat să îmi zică casă de piatră, dar după asta a fost: „Auzi, și eu când să o mai iau pe Rux”. Adică a fost printre altele”, a spus actrița într-un interviu pentru unica.ro.  

Alexandru Papadopol, mesaj pentru Ioana Ginghină după nunta ei Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce Ioana Ginghină și soțul ei nu au plecat în luna de miere 

După nuntă, Ioana Ginghină și soțul ei au amânat luna de miere. Celor doi le-a fost imposibil să își ia concediu, așa că plănuiesc că meargă într-o vacanță în Thailanda, în luna ianuarie, după sărbătorile de iarnă.  

Luna de miere va fi abia în ianuarie, după Sărbători. Vom pleca în Thailanda. Acum nu aveam cum să îmi iau concediu, când abia am venit din concediu. La teatru nu merge așa, să îți iei concediu când vrei tu. Soțul, după ce a făcut nunta, a plecat. E plecat până joi. Pentru că s-a ocupat mult de nuntă și și-a lăsat businessurile mai lejer, acum se reocupă de ele. După care revine iar la atribuțiile de soț. Am și zis, de când e soț, nu prea mai stă pe acasă”, a povestit Ioana Ginghină.  

Cum o răsfață soțul pe Ioana Ginghină 

Ioana Ginghină a mai povestit cum o răsfață soțul ei. De asemenea, susține că mereu se poate baza pe el, chiar și pentru treburile casnice. 

„Eu de asta l-am luat, că mă alintă oricând. Micul dejun nu mi-l pregătește, doar dacă cer, că eu am niște diete în care e greu să pregătești micul dejun, dar îmi face cafeaua. Și ce face dintotdeauna, se trezește mai devreme și când mă aude coborând vine în capul scărilor și mă așteaptă. 

Întotdeauna îl găsesc, când mă trezesc dimineața, în capul scărilor. E un bărbat adevărat, se găsesc mai greu în ziua de azi, care să știe să facă și chestii prin curte, să repare și o centrală, că de asta s-a mai rănit la mână.  E un bărbat adevărat, eu nu am mai întâlnit până acum, credeam că sunt pe cale de dispariție. Să știți că mai sunt”, a povestit actrița despre Cristi Pitulice.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton