Homepage  / Vedete româneşti

Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu s-au căsătorit! Imagini spectaculoase de la nunta actorului din „Lia – Soția soțului meu”

Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu s-au căsătorit! Imagini spectaculoase de la nunta actorului din „Lia - Soția soțului meu”
14

de Roxana Mirea,

Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu s-au căsătorit religios. Actorul din „Lia - Soția soțului meu” și aleasa inimii lui și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au avut parte de o petrecere pe cinste. Imaginile superbe vorbesc de la sine. 

Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu s-au căsătorit 

Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu s-au căsătorit civil vineri, 20 septembrie, iar apoi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în weekend. Actorul din „Lia – Soția soțului meu” și aleasa inimii lui au petrecut alături de invitații lor într-un decor de vis. 

Invitații au avut de respectat un dresscode. Toți au venit purtând ținute black tie și efectul a fost unul de senzație. Totuși, cei care au furat toate privirile au fost mirii. Evelyne a îmbrăcat o rochie de mireasă simplă și elegantă, care i-a pus silueta în valoare, iar Alexandru Ion a arătat elegant într-un costum cu sacou alb, cămasă tot albă și pantaloni negri asortați cu papionul.  

Petrecerea a fost una pe cinste, iar printre cei care au ținut discursuri dedicate mirilor s-au numărat și Andrei Niculae și Micutzu, potrivit a1.ro.

Un aspect ieșit din comun la nunta actorului Alexandru Ion și a soției lui a fost reprezentat de tortul mirilor. Cei doi îndrăgostiți l-au creat de la zero, în fața invitaților. Pe un blat imens de bezea, mirii au adăugat împreună crema și fructele, după rețeta unui tort pavlova. 

Recent, Alexandru Ion a publicat și poze emoționante de la nunta lui. „“Mi se pare mie sau ăștia doi chiar s-au distrat la nunta lor?” 

Confirmăm. Așa am făcut!” a scris actorul în dreptul imaginilor spectaculoase.  

Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu s-au căsătorit  (13)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Absolvent al U.N.A.T.C. şi unul dintre fondatorii Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis, Alexandru Ion a jucat în numeroase pelicule și piese de teatru. Alături de echipa de producţie a Ruxandrei Ion a avut primul său rol într-un serial de dramă – Alin, în Sacrificiul. De asemenea, el îl interpretează pe Pavel în serialul „Lia – soția soțului meu” de la Antena 1.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton