; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image1

Alexandru Constantin va transmite între 19 și 23 mai de la Festivalul Internațional de Film de la Cannes

14 May 2019

Alexandru Constantin, prezentatorul Flash Monden, emisiune pe care o puteți urmări în fiecare sâmbătă și duminică, de la 19:30, la Prima TV, urmează să ofere românilor picanterii chiar din interiorul marelui Festival Internațional de Film de la Cannes. În acest an, festivalul se va desfășura în perioada 14-25 mai iar Alexandru va transmite între 19 și 23 mai pentru Focus.

După ce în 2011 Alexandru Constantin a transmis de pe Coasta de Azur nunta Prințului de Monaco, acesta a mărturisit că este o onoare pentru el să se întoarcă în sudul Franței pentru un important eveniment din lumea cinematografiei și că este o ocazie extraordinară pentru el să meargă acolo din mai multe puncte de vedere. În primul rând, ca actor, este un privilegiu pentru orice om din această industrie să trăiască, măcar o dată în viață, experiența Festivalului de la Cannes'. În același timp, a mărturisit Alexandru, este o mândrie să susțină de aproape' echipa filmului românesc La Gomera', al cincilea lungmetraj de ficțiune al regizorului român Corneliu Porumboiu. Acesta a fost selectat în competiția de anul acesta a Festivalului de la Cannes, unde va avea premiera mondială și va concura pentru trofeul Palme dOr.

Alexandru Constantin este nerăbdător să transmită românilor toate noutățile din cadrul festivalului și, de asemenea, poveștile câtorva români ce trăiesc pe Coasta de Azur, iar materialele vor fi difuzate atât la jurnalele Focus, între 19 și 23 mai, cât și la Flash Monden, emisiune pe care o prezintă alături de Diana Bart, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 19:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare