; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au sărbătorit 3 ani de căsnicie în Toscana

12 September 2013

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu sărbătoresc azi cinci ani de când s-au cunoscut, patru ani de când s-au logodit şi trei ani de când s-au căsătorit.

Cei doi soţi au ţinut să aniverseze această zi specială în Toscana, unde, în 2009, a avut loc cererea în căsătorie.

“Aici, în Toscana, m-a cerut Alexandru de soţie acum patru ani. E superb să colinzi drumurile cu privelişti superbe din zona Chanti, să te bucuri de liniştea locului şi să vizitezi castelele. Am trecut din nou pe la locul nostru, de data asta fiind aproape în formula de trei, pentru că bebe nu mai are foarte mult până să vină pe lume. Locul era neschimbat şi mi-am adus aminte cu emoţie de cele întâmplate acum patru ani”, declară Alina Sorescu.

Cei doi soţi îşi amintesc cu nostalgie de cererea în căsătorie.

“Împlineam atunci un an de când ne cunoşteam. Plecasem la Florenţa pentru a sărbători, dar habar nu aveam ce îmi pregătea Alexandru. Eram pe scuter cutreierând drumurile şerpuite din Chianti, iar la un moment dat ne-am oprit pentru a admira priveliştea. Ne-am oprit pe o băncuţă lângă o bisericuţă veche, iar Alexandru m-a surprins cu inelul şi cu întrebarea. Am spus ‘Da’ pe loc”, îşi aminteşte Alina.

Alexandru Ciucu recunoaşte că a avut multe emoţii în acele momente.

“I-am oferit atunci ceva cu care sigur nu dau greş niciodată: un inel cu diamante. Am păstrat astfel tradiţia de a-i face cadou câte un inel în fiecare an de ziua noastră. Aşa am prodedat şi acum”, spune designerul vestimentar.

Cei doi soţi revin mâine în ţară, iar Alina Sorescu pregăteşte noi preselecţii pentru Atelierul de Muzică şi Prezenţă Scenică ce îi poartă numele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare