Homepage  / Vedete româneşti

Alexandru Ciucu răspunde acuzațiilor aduse de fosta soție, Alina Sorescu. Conflictul ia amploare: „Nu mai pot accepta minciunile!”

Alexandru Ciucu răspunde acuzațiilor aduse de fosta soție, Alina Sorescu. Conflictul ia amploare: „Nu mai pot accepta minciunile!”
17

de Cristina Țapu,

Conflictul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu pare să fie unul departe de a se încheia. După 12 ani de căsnicie, cei doi au hotărât să divorțeze, însă relațiile lor nu sunt tocmai amiabile, în ciuda faptului că au împreună doi copii. Cele mai recente afirmații ale Alinei Sorescu l-au scos din minți pe Alexandru Ciucu, care a oferit o replică dură.

Alexandru Ciucu răspunde acuzațiilor aduse de Alina Sorescu

Recent, Alina Sorescu a dezvăluit că fostul ei soț nu le permite fiicelor lor să participe la spectacolele ei, o afirmație care l-a enervat considerabil pe Alexandru Ciucu. Designerul a reacționat dur, acuzând-o pe Sorescu de falsitate și a afirmat că deține dovezi care contrazic aceste acuzații. Se pare că Alexandru Ciucu are la dispoziție filmări care arată că fiicele lor au fost prezente la multe dintre concertele artistei.

De ce nu s-a finalizat divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu  (13)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Nu mai pot accepta minciunile despre mine și despre copii, doar de dragul falsei victimizări și al ratingului. Pare că e mai ușor să lansezi piese și să comunici diferite mesaje comerciale folosindu-te de o situație, care ar fi trebuit să rămână în familie, dar pentru atâta lucru să inventezi și să susții lucruri complet false mi se pare inadmisibil

Se poate vedea cu ușurință din cele două filmulețe că am fost cu fetele la concertul Alinei, de Ziua Copilului, chiar dacă pentru asta a trebuit să zburăm la Timișoara. Tot pentru a fi împreună cu mama lor, le-am dus anul trecut și la concertul aniversar al lui Albano. Altceva nu mai am de comentat”, a declarat Alexandru Ciucu, conform Click!

Conflictul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu continuă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după 12 ani de căsnicie. Artista este cea care a deschis procesul de divorț. Divorțul nu s-a finalizat, iar lupta în instanță datează de mai bine de doi ani de zile.

De asemenea, Alexandru Ciucu a spus și motivele pentru care procesul de divorț se tot prelungește. El și Alina Sorescu au cerințe diferite în ceea ce privește programul celor două fete pe care le au împreună. În timp ce Alina vrea un program stabil pentru fiicele lor, Alexandru vrea să alterneze, respectiv fetele să petreacă o săptămână în compania lui, iar apoi o săptămână alături de mamă. 

Alexandru Ciucu este conștient de impactul negativ pe care perioada de divorț poate să-l aibă asupra fiicelor lor. Astfel, el a subliniat că încearcă să le protejeze de acest subiect sensibil, cel puțin în prezent. Mai mult, a sugerat că încă nu a discutat cu Raisa și Carolina despre despărțirea de mama lor, artista Alina Sorescu.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton