; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandru Ciucu, decizie după zvonurile că va divorța de Alina Sorescu O să plecăm

Alexandru Ciucu, decizie după zvonurile că va divorța de Alina Sorescu: „O să plecăm”

03 June 2021

Informația cum că mariajul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se destramă a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât designerul a fost fotografiat în locuința altei femei. Cu toate acestea, soțul cântăreței a negat zvonurile și cer în continuare păstrarea discreției, scrie libertatea.ro.

Alexandru Ciucu a ținut să informeze pe toată lumea că nu există nicio problemă în căsnicia sa cu Alina Sorescu. Mai mult, cei doi se pregătesc în curând să plece într-o vacanță. Creatorul de modă a negat ipotezele apărute în presă și a menționat că nu va exista niciun divorț.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime.

O să plecăm în vacanță. Momentan, așteptăm să fie clar cu restricțiile de călătorie, eu sunt vaccinat, așteptăm doar să vedem ce se va mai întâmpla.

Nu am stabilit destinația, e în funcție de ce se mai petrece la nivel mondial cu restricțiile', a declarat Alexandru Ciucu, potrivit FANATIK.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare