Homepage  / Televiziune

Alexandru Bunea, cea mai slabă farfurie de la Chefi la cuțite – 8 octombrie 2023. Gestul făcut de Florin Dumitrescu

Alexandru Bunea, cea mai slabă farfurie de la Chefi la cuțite - 8 octombrie 2023. Gestul făcut de Florin Dumitrescu
10

de Roxana Mirea,

Alexandru Bunea a avut cea mai slabă farfurie din ediția de aseară, 8 octombrie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. Florin Dumitrescu a fost extrem de dezamăgit de preparatul realizat de concurentul său.  

Alexandru Bunea, cel mai mic punctaj la Chefi la cuțite – 8 octombrie 2023 

Ediţia a debutat aseară la Antena 1 cu un nou joc – o poveste culinară, creată chiar de concurenţii celor trei echipe. Şi de această dată, proba a fost adjudecată de către chef Florin Dumitrescu, cel care a câştigat avantajul de a alege primul dintr-o nouă serie de ingrediente inedite. Astfel, echipa Amanita Regală a gătit cu rom, păstârnac, rădăcină de lotus şi bame, echipa Soarelui Răsare cu dropsuri mentolate, cafea, bambus şi stomac de porc, în vreme ce echipa Saint Tropez a avut piure de trufe, parizer, şorici, limbi de raţă.  

Seara a fost condimentată şi de o amuletă, aruncată în joc de chef Bontea, care a câştigat astfel încă un membru în echipă, pentru această probă: pe Rikito. Din păcate, nici ajutorul lui nu l-a scăpat de proba duelului, unde şi de această dată au intrat toate echipele.

Toate echipele au intrat la proba duelului, la Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023

Mai sunt cinci confruntări până la semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12. Așadar, toți concurenții își doresc să ajungă cât mai departe. După proba individuală, Irina Fodor a început să dezvăluie notele oferite de chefi.  

„Confruntarea cu numărul șapte… Asta înseamnă că numai cinci confruntări ne desparte de semifinală și finală, anunță Irina Fodor. În curând o să plecați acasă mai mulți în fiecare seară și azi unii dintre voi s-au descurcat chiar neașteptat de bine, alții chiar neașteptat de rău. E cineva care se salvează și astăzi. A început să gătească din ce în ce mai bine separă și să surprindă trei de patru 12 puncte Nadd Hu. (…) 15 puncte, pentru prima oară dacă nu mă înșel, pentru Alex Mihoc”, a spus Irina Fodor, potrivit a1.ro.  

A mai luat 15 puncte și Cosmin, concurentul din echipa lui Chef Scărlătescu. Rând pe rând, concurenții s-au întors în bucătărie, iar ultimii rămași în fața chefilor au fost Raluca Hulubei, din echipa turcoaz, aka „Saint-Tropez”, Alexandru Bunea din echipa magenta și Mihaela Bărbosu din echipa portocalie. Raluca s-a salvat cu 14 puncte, iar Mihaela a urmat-o apoi în bucătărie.  

Florin Dumitrescu l-a salbat pe Alexandru Bunea 

Așadar, cea mai slabă farfurie din ediția din 8 octombrie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, i-a aparținut lui Alexandru Bunea. Florin Dumitrescu a fost extrem de dezamăgit.  

Mizerie ce ai făcut. Uscat ce ai făcut! O mizerie!”, i-a spus chef Florin Dumitrescu. 

Chiar și așa, Florin Dumitrescu a folosit amuleta salvatoare, după ce s-a consultat cu întreaga lui echipă. Niciun concurent nu și-a dorit ca Alexandru să fie eliminat. Astfel, Alexandru Bunea a fost salvat de la eliminare și rămâne în continuare în competiția Chefi la cuțite. 

Alexandru Bunea, cel mai mic punctaj la Chefi la cuțite – 8 octombrie 2023 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

I-am aruncat colacul de salvare. Acum, hai să vedem battle-ul 8 pentru că, sincer, sunt foarte chitit pe treabă. Vreau să bat recorduri”, a spus Chef Dumitrescu.  

Înseamnă că și Florin are încredere. Sunt fericit că am a doua șansă și o să profit la maxim de ea. Am primit nişte reacţii total neaşteptate de la adversari! M-au surprins total şi m-au emoţionat rău!”, a spus și Alexandru.  

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton