; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandru Arsinel

Alexandru Arşinel şi soţia sa, internaţi după ce au fost diagnosticați cu Covid-19. Cei doi s-au vaccinat la începutul anului

20 April 2021

Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa sunt internaţi la un spital din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Directorul Teatrului de Revistă din Bucureşti s-a vaccinat la începutul anului.

Alexandru Arşinel şi soţia actorului sunt internaţi de patru zile la Institutul Matei Balş, conform digi24. Vestea bună este că actorul nu se află pe secţia de Terapie Intensivă.

Actorul, în vârstă de 81 de ani, spune că nu ştie de unde a luat virusul. De altfel, atât el cât şi soţia au primit prima doză a serului Pfizer în ianuarie şi au avut rapelul la începutul lunii februarie.

Acum, cei doi speră că forma bolii va fi una uşoară şi că se vor putea întoarce acasă cât de curând.

Directorul Teatrului de revistă “Constantin Tănase” are şi alte probleme de sănătate. În 2013, a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

De ce au făcut boala deși sunt vaccinați anti-COVID

La scurt timp de la anunțul veștii că Alexandru Arșinel și soția sa au ajuns la spital după infectarea cu COVID-19, deși primiseră ambele doze ale vaccinului anti-coronavirus, medicul Vasi Rădulescu a ținut să puncteze câteva informații, într-o postare de Facebook.

Medicul cardiolog, care este și administratorul paginii „Leapșa de sănătate', a explicat că „eficacitatea vaccinurilor nu este 100% împotriva infecției, ci ajunge acolo împotriva cazurilor severe, ele apărând de deces și de formele care împing la spitalizare'.

De asemenea, medicul a îndemnat la calm și a explicat că, cel mai probabil, familia Arșinel a ajuns la spital pentru că a cerut acest lucru, „ca extrasiguranță'.

„O să spuneți, păi uite, oamenii aceia sunt spitalizați! Să ne calmăm. Oamenii aceia sunt spitalizați pentru că probabil așa au cerut, ca extrasiguranță. Nu pentru că au făcut forme severe.
Dar de ce au făcut boala? Cum spuneam, vaccinurile nu protejează 100%. Mai mult, Arșinel are 81 de ani, condiție în care răspunsul imun la vaccin pesemne a fost mai slab. Mai mult, Arșinel are la activ un transplant renal, după care ia tratament imunosupresor toată viața. Iată niște lucruri care schimbă ecuația', a mai scris medicul.
 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare