Homepage  / Televiziune

Alexandra Ungureanu, reacție surprinzătoare când s-a întâlnit cu invitatul ei. „Nu mi s-a întâmplat niciodată asta”

Alexandra Ungureanu, reacție surprinzătoare când s-a întâlnit cu invitatul ei. „Nu mi s-a întâmplat niciodată asta”
6

de Roxana Mirea,

Alexandra Ungureanu a avut o reacție surprinzătoare la întâlnirea cu invitatul ei, în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D2, „Duet cu Alexandra”. Iată ce i-a mărturisit cântăreața invitatului ei și de ce a avut emoții în prezența lui.

Alexandra Ungureanu, emoționată în preajma invitatului ei

Satoshi, un tânăr artist care nu te poate lăsa indiferent, va fi invitatul special al emisiunii „Duet cu Alexandra” prezentată de Alexandra Ungureanu, sâmbăta, de la 14:00, la Kanal D2.

Cu o poveste specială și un talent pe masură, Satoshi a reușit să capteze atenția fanilor muzicii și să devină un nume tot mai cunoscut în România. Chiar înainte de începerea emisiunii, Alexandra Ungureanu i-a făcut o mărturisire invitatului ei. „Am emoții că tu ai venit! Pentru că ești omul despre care toată lumea vorbește în lumea muzicală, ai venit cu o poveste specială și cu un personaj conturat. Nu mi s-a întâmplat niciodată asta.”

Satoshi a reușit să își câștige o audiență largă prin muzica sa autentică și mesajele profunde transmise prin versuri. Popularitatea sa în Republica Moldova s-a extins rapid, iar artistul a susținut deja concerte cu mii de spectatori, cucerind inimile fanilor.

Te-am urmărit foarte mult în ultima vreme și cred că în capul meu s-a creat un fel de legendă mai mult, deși tu ești abia la început în România”, a mai adăugat Alexandra Ungureanu.

Ediția din această sâmbătă a emisiunii „Duet cu Alexandra” le va oferi telespectatorilor ocazia de a-l cunoaște mai bine pe Satoshi, de a-i descoperi povestea și de a se bucura de muzica să. Satoshi promite să ofere o interpretare specială și să aducă o energie inconfundabilă în emisiune alaturi de Alexandra Ungureanu.

Nu ratați întâlnirea dintre Alexandra Ungureanu și Satoshi în emisiunea „Duet cu Alexandra”, sâmbătă, la 14:00 pentru a descoperi mai multe despre artistul despre care toată lumea vorbește în lumea muzicală.

alexandra-ungureanu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton