; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Stoian

Alexandra Stoian, la știrile din sport de la Pro TV, în locul Ralucăi Arvat

26 March 2015

Alexandra Stoian s-a mutat de la pupitrul Știrilor PRO TV la cel al știrilor sportive. Alături de Corina Caragea și Vadim Vijeu, Alexandra va fi responsabilă cu noutățile din sport.

Ea o înlocuiește pe Raluca Arvat, care a intrat recent în concediu de maternitate.

Alexandra Stoian

“Am trecut la o altă categorie a profesiei mele și am luat-o ca pe o provocare, o ocazie să încerc și altceva, ținând cont că stilul știrilor din sport este diferit. Îmi place echipa alături de care lucrez, îi apreciez pentru modul în care își fac treaba și fur de la ei meserie, tot ce înseamnă acest domeniu relativ nou pentru mine.” – a declarat Alexandra.

Încă din copilărie Alexandra a avut înclinație către sport și a practicat mai multe, însă este deschisă și la experiențe noi:

“De mică am practicat sport: gimnastică, balet, atletism și volei în perioada în care am făcut parte din echipa școlii. Îmi place și patinajul artistic, pe care îl urmăresc cu plăcere de fiecare dată. Aș încerca și sporturile nautice, desigur aș începe încet cu stand-up paddle și în vacanțele de vară aș experimenta și windsurf.”

Alexandra și-a început cariera în media la PRO TV Iași. Aici a lucrat atât ca reporter de teren, unde a avut parte de experiențe semnficative care au ajutat la formarea ei ca profesionist, cât și ca prezentatoare. Acum trei ani a venit în București, unde a ajuns direct la pupitrul Știrilor PRO TV, fie alături de colegii ei la matinal, la jurnalul de la 13:00 sau la cel de la 17:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare