; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Alexandra Stan 1

Alexandra Stan şi Havana au lansat videoclipul “Écoute”

02 June 2016

Interpreta hiturilor „Mr. Saxobeat' şi „Lollipop (Param Pam Pam)' a lansat o nouă piesă în limba franceză, Écoute', de data aceasta împreună cu Havana, proiect din care fac parte Vanotek (Republica Moldova), Nadir (Irak) şi Sorin Seniuc (România).

Alexandra Stan 1

Cu toate că iubeşte marea şi vara, Alexandra Stan (care pe 10 iunie va împlini 27 de ani) a ales să filmeze videoclipul noului single, Écoute', în creierul munţilor, înconjurată de zăpadă. La iniţiativa artistei, întreaga echipă s-a înarmat cu haine groase pentru a merge în zona Obârşia-Brezoi, locurile pe care Alexandra le vizita foarte des în copilărie împreună cu familia mamei sale.

La filmările care au avut loc în luna martie, când pe Transalpina erau -15˚ C, Alexandra Stan a avut parte de numeroase peripeţii pentru a realiza cele mai bune cadre. Cum accesul pe vârful muntelui era imposibil cu maşina, cântăreaţa a fost trasă cu ratrakul împreună cu echipa ei.

Alexandra Stan 2

Videoclipul Écoute' a fost regizat de Khaled Moktar, cu care artista a mai colaborat pentru clipurile Dance', Cherry Pop' şi We Wanna'.

Cred că într-o viaţă anterioară am fost zeiţă. Piesa Écoute' e orientală, mi se potriveşte de minune şi îmi place să o numesc dansul iubirii'. Écoute' e despre dragostea pură, fără bariere, care nu te limitează', a declarat Alexandra.

Vedeţi aici videoclipul Écoute' (feat. Havana):

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare