; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra.stan

Alexandra Stan şi-a filmat noul clip în Bulgaria

15 May 2013

Alexandra Stan revine cu un nou single, numit All My People', pentru care a filmat un clip într-o central de termoficare din Bulgaria.

După Mr. Saxobeat', 1.000.000' sau Lemonade', piese care au făcut-o cunoscută atât în România, cât şi peste hotare, Alexandra Stan revine cu un nou single, numit All My People'.

Piesa are şi un videoclip incendiar, filmat în Bulgaria, în regia lui Ilarionov Borisov, un artist foarte popular în Bulgaria, fost dansator profesionist.

Filmările au avut loc în centrala electrică de termoficare din Sofia şi am avut parte de multe momente amuzante, pentru că echipa nu vorbea nici engleza, nici româna, şi ne înţelegeam mai greu', a spus Alexandra, care apare în clip atât in ipostaze senzuale – în lenjerie intimă, dar şi îmbrăcată elegant, cu o cămaşă pe gât, pantaloni lungi şi pălarie, executând o coregrafie spectaculoasă, alături de mai mulţi dansatori.

Sper ca ‘All My People să fie un hit vara aceasta, eu cred că urmăreşte reţeta de la ‘Mr. Saxobeat şi te face să dansezi fără să-ţi dai seama', a mai spus Alexandra. Cântăreaţa va începe un turneu de promovare a piesei în Europa: primul concert va avea loc în Italia, apoi artista va ajunge în Anglia, Turcia şi Rusia.

 

Vedeţi aici videoclipul All My People”:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JtT30VbIAyk

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare