; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Stan s a căsătorit în secret (2)

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Cine este soțul artistei: „A fost dragoste la prima vedere”

30 June 2021

Alexandra Stan (32 de ani) s-a căsătorit în mare secret. Informația a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât artista a ținut ascunsă relația până acum, scrie libertatea.ro. „Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită.', a declarat tânăra mireasă.

Alexandra Stan este vedeta de pe coperta revistei VIVA! de iulie: poartă rochie albă de mireasă și are un voal pe cap. Artista a povestit în materialul din revista citată că nunta a avut loc la Constanța, iar la evenimentul organizat într-o mare discreție au participat doar familia și nașii.

„Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim.', a mai spus ea în același interviu.

„Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucrăm cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu.

 Vezi galeria foto >

Am avut parte de confidențialitate, care a fost un must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!', a adăugat cântăreața care până la momentul acesta nu a dezvăluit cine e bărbatul care i-a devenit soț.

Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut

Alexandra Stan a vorbit, în exclusivitate pentru revista Unica, de această dată, despre bărbatul căruia i-a spus „da'. Până la vestea că s-a căsătorit, nimeni nu a știut că vedeta este implicată într-o relație, scrie unica.ro

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social', a povestit Alexandra Stan.

Artista a mai recunoscut că între ea și soțul său a fost dragoste la prima vedere.

„Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri.'

Cine a făcut primul pas și după cât timp?

El a făcut primul pas și a fost cel care mi-a mărturisit că are sentimente pentru mine. Doar că și eu simțeam același lucru, numai că nu știam dacă să-i spun sau nu, având în vedere că ne-am cunoscut într-o perioadă în care nu a fost despre noi doi, ca indivizi.

Alexandra Stan: „El a spus primul te iubesc'

Întrebată despre cum a decurs apropierea dintre ei doi, având în vedere că a fost chestiune de maximum câteva săptămâni de când s-au cunoscut până au ajuns la altar, Alexandra Stan a spus: „Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta'.

Alexandra Stan a mai mărturisit, în interviul menționat anterior, că „Emanuel a spus primul „te iubesc! și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!'

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare