; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Stan: Nu mai am rate, dar nu sunt bogată!

15 January 2012

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 19.45, la Kanal D, Adelina Pestrițu vă așteaptă la o nouă ediție „D Paparazzi'. În această săptămână veți putea afla secretele unui star internațional. Cântăreața care a isterizat o lume întreagă cu hit-ul Mr. Saxobeat' a acordat un interviu în exclusivitate echipei D Paparazzi.

Alexandra Stan a recunoscut că, deși viața ei s-a schimbat radical după succesul internațional de care se bucură, ea a rămas o tânără modestă care apreciază din plin ceea ce are.

Da, conturile au crescut, e logic, dar nu m-am îmbogățit. Nu mai merg cu troleul, nu mai am rate la bancă, dar nu sunt bogată!, a spus aceasta.

Pentru a ne convinge de lucrul acesta ne-a mărturisit că în afară de câteva perechi de pantofi mai scumpe pe care și le-a achiziționat pentru a le purta la diverse ocazii speciale, garderoba ei nu valorează o avere.

Ma îmbrac la fel de ieftin ca înainte. Mi-am cumpărat unele piese vestimentare pe care le port doar în clipuri, doar pe covorul roșu sau la emisiuni importante. Nu sunt genul care să sufere de chestia asta', a declarat Alexandra Stan.

Detalii despre viața ei amoroasă, dar și despre bărbatul care stă în spatele succesului ei, veți afla în această seară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare