; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Stan

Alexandra Stan, invitata serii în semifinala de la „Vocea României”

12 December 2014

Vineri seară bătălia pentru marea finală Vocea României se va da în platoul vocilor! Săptămâna trecută a fost una plină de emoție și tensiune atât pentru concurenți, cât și pentru antrenori. Publicul a decis cine sunt preferații săi pentru a continua în competiția vocilor, iar antrenorii au ales cu cine vor să meargă mai departe spre marele trofeu. Au rămas opt concurenți în show, urmând ca după mare confruntare de vineri doar patru să urce pe scenă și să demonstreze că merită să câștige trofeul Vocea României.

Alexandra Stan

Alexandra Stan va fi invitată în ediția de săptămâna aceasta.  Sunt tare nerăbdătoare să cânt în premieră noul meu single pe scena de la Vocea României. Îmi place cum arată noul format și se vede frumos de cealaltă parte a sticlei :). Sunt convinsă că și atmosfera din platou o să îmi placă, iar emoția concurenților o să mă molipsească”.

Săptămâna aceasta, concurenții au fost alături de antrenorii lor, repetând de dimineața până seara pentru a învăța cum să se descurce cât mai bine pe scenă și să transforme prestația lor într-un moment extraordinar, care să ajungă la inimile telespectatorilor.

[Not a valid template]

Cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă au ales melodii care să pună în valoare calitățile vocale ale concurenților, și care să garanteze un show de excepție. Piese precum At last de la Eta James, I Who Have Nothing a lui Tom Jones, Shook Me All Night de la celebrii AC/DC, dar și E Bine, E Bine, E Foarte Bine a Mirabelei Dauer, sunt doar câteva dintre cântecele care vor răsuna pe timbrele unice ale concurenților, în această seară, de la 20:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare