; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Stan

Alexandra Stan intră astăzi în bucătăria „MasterChef”. Ce provocare le dă concurenților aflați în prag de eliminare

29 October 2019

În această seară, în timp ce câștigătorii probelor de luni îi vor privi de la balcon pe colegii lor, ceilalți 6 concurenți vor lupta pentru evitarea eliminării din competiție: 'Unde e mai bine decât la balcon alături de partenerul meu, Ionuț?', va declara Dilly Chilly la începutul serii.

Proba de eliminare va începe cu o mare surpriză: Alexandra Stan va veni în bucătăria MasterChef și îi va provoca pe concurenți să gătească mâncarea ei preferată, care i-a fost inițial gătită de bunica ei: 'Mă emoționez foarte tare când aud că rețeta e de la bunica.. pentru mine, bunica mea înseamnă foarte mult', va spune Diana Ungureanu. 

Doi dintre concurenți vor reuși să o impresioneze pe artistă și să se alăture celor aflați la balcon, în timp ce ceilalți 4 vor fi nevoiți să descopere o nouă probă extrem de dificilă și să lupte până în ultimă secundă pentru a nu pleca acasă.

Cine va reuși să scape de emoția eliminării și cine va părăsi competiția, ratând ocazia de a câștiga marele premiu și titlul de MasterChef, aflăm în această seară, de la 22:30, la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare