; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Stan, interviu fără rețineri

Alexandra Stan, interviu fără rețineri. Despre concurența cu Inna: „Întotdeauna a existat”

01 April 2021

Alexandra Stan a vorbit la 40 de întrebări cu Denise Rifai', despre încercările dificile prin care a trecut. Mă trezeam la 5 și jumătate că să pot să ajung la liceu, uneori nu aveam bani de bilet', a mărturisit artista.

Alexandra Stan, care a vorbit recent și despre relația dintre ea și Dorian Popa, a povestit fără rețineri despre relația cu familia, carieră, dar și despre perioadele dificile pe care le-a trecut cu greu și care au marcat-o.

În trecut, covărșiți de datorii, părinții Alexandrei Stan au vândut casa din Constanța și s-au mutat la marginea comunei Valu lui Traian, într-o casă neracordată la canalizare și gaze, o situație care a deternminat-o pe sora ei cea mare să se angajeze, pe mama sa să plece la muncă, în Italia, și pe tatăl ei să se angajeze ca paznic.  

A reușit să își ierte tatăl ani mai târziu

În acea perioadă, Alexandra Stan a lucrat ca ospătăriță într-un bar din comună pentru a-și ajuta familia. Alexandra Stan l-a învinuit multă vreme pe tatăl său pentru toată acea perioada dificilă din adolescență, pentru lipsurile pe care le-a simțit din plin, însă, mai târziu, în perioada în care au lucrat împreună, l-a descoperit și înțeles pe părintele ei.

Cu siguranță l-am învinovățit pe tata. El a avut o perioadă, după aceea de boală, au urmat niște ani în care a fost foarte copleșit de tot ceea ce se întâmpla și datoriile au venit una după alta, nu a știut cum să gestioneze această chestie. Întotdeauna și-a dorit să ne protejeze… Eu am avut posibilitatea, în schimb, să îl cunosc pe tata, în momentul în care am mers cu el în concerte; el a fost tour managerul meu timp de doi ani și jumătate și am avut posibilitatea să îl cunosc pe el ca om.

„Trăiam pe plajă și totul era lux, un vis'

Mi-am dat seama de toate aceste chestii ulterior. Este greu, copil fiind, să îți dai seama… Tindeam să îl învinovățesc pentru că m-a scos din mediul meu unde trăiam pe plajă și totul era lux, un vis, mergeam la plajă și trăiam ca o sirenă cu 10 prieteni pe plajă… Am ajuns în Valu lui Traian, unde trebuia să fac naveta, mă trezeam la 5 și jumătate ca să pot să ajung la liceu, uneori nu aveam bani de bilet. Mintea de copil nu înțelege chestia asta, însă eu am avut posibilitatea să îl înțeleg pe tata, că l-am avut mai aproape de mine', a povestit Alexandra Stan.

Artista a mai povestit și despre alegerile mai puțin fericite în dragoste și a declarat că, în ciuda tuturor întâmplărilor din viata ei, încă iubește din plin.

Din păcate, alegerile pe care le facem noi sunt foarte strâns legate de multe chestii din subconștientul nostru, legate de traume, de tot felul de lucruri din copilărie, din adolescență… Dumnezeu nu poate să ți le dea pe toate mereu, dar eu mă îndrăgostesc de toți bărbații, orice relație pe care am avut-o, indiferent că a durat o săptămâna sau 3 ani de zile, eu i-am iubit la fel de mult. În momentul în care sunt cu un bărbat, chiar dau tot.

Sunt foarte naivă, de multe ori, sunt ușor de manipulat emoțional. Bărbații văd că dau mult, din prima, și profită de chestia asta. Încă nu m-am învățat minte. Sper să mă satur odată și să nu mai fac asta', a spus Alexandra Stan.

„…nu putem fi două Alexandra Stan și nici două Inna'

Artist internațional de succes, aceasta a vorbit și despre concurența din breaslă, menționând în acest sens parcursul celebrei Inna.

Întodeauna a existat concurența cu Inna, există între toți artiștii; există între mine și Antonia, între Antonia și Alina Eremia, dar e și normal…; concurența este cea care te face să fii mai bun…

Drumurile noastre au luat-o pe căi diferite… Drumul ei a continuat lin… Cumva, chiar dacă eu am trecut prin ceea ce am trecut, întotdeauna  am ieșit la suprafață… Ar fi trebuit să fim mai uniți, și așa suntem mici ca țară, ca industrie, până la urmă nu putem fi două Alexandra Stan și nici două Inna',  a spus artista.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare