; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Stan concurează cu Adele pentru Best European Act la MTV

19 October 2011

Interpreta hit-ului Mr. Saxobeat' a obţinut distincţia de Best Romanian Act în faţa celor de la Fly Project, Guess Who, Puya feat. Connect-R şi Smiley feat. Pacha Man şi astfel ne va reprezenta la MTV Europe Music Awards 2011.

Artista, care a lansat de curând şi primul ei album în România, Saxobeats', este foarte fericită că merge mai departe în competiţie, ea calificându-se mai departe la secţiunea Best European Act'.

Printre numele mari europene cu care se va întrece Alexandra se numără noua senzaţie a muzicii britanice Adele, suedezii de la Swedish House Mafia şi nemţoaica Lena, câstigatoare a Eurovisionului în 2010.

Alexandra este foarte onorată că reprezintă Romania la MTV EMA şi doreşte ca, pe 6 noiembrie, să fie prezentă la Belfast, de unde MTV România va transmite gala de premiere începând cu ora 23.00.

Dacă Alexandra va obţine cele mai multe voturi şi la categoria Best European Act  (sesiunea de votare este deschisă pe mtv.ro de pe 18 până pe 24 octombrie), se bate şi cu cei din Asia/Pacific, America Latină, America de Nord şi Africa pentru premiul de World Wide Act.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare