Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Stan a spus cine este sufletul ei pereche. Ce gest a făcut față de tânărul cu 12 ani mai tânăr decât ea

Alexandra Stan a spus cine este sufletul ei pereche. Ce gest a făcut față de tânărul cu 12 ani mai tânăr decât ea
7

de Roxana Mirea,

Alexandra Stan a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața amoroasă. Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a mărturisit că și-a găsit sufetul pereche. Este vorba despre un tânăr de doar 22 de ani, pe care l-a cunoscut anul trecut, de ziua ei.

Alexandra Stan și-a găsit sufletul pereche

După un mariaj eșuat, Alexandra Stan și-a găsit sufletul pereche, însă nu are o relație amoroasă cu tânărul respectiv. Într-un interviu pentru Cancan, artista a recunoscut că a rămas cu gândul la un băiat, pe care l-a cunoscut anul trecut, de ziua ei, la Tel Aviv. Alexandra Stan chiar i-a diedicat o piesă acestui tânăr, pe nume Bobo, în ciuda faptului că relația lor nu poate să existe din cauza distanței și a vârstei, spune artista. Bobo e fotomodel și locuiește în Berlin.

Nu vorbesc cu nimeni, adică am scris o piesă despre Bobo, despre sufletul meu pereche, băiatul ăla pe care l-am cunoscut anul trecut de ziua mea, la Tel Aviv. Și acum am făcut o piesă despre el. El este sufletul pereche, dar nu suntem într-o relație, el stă oricum în Berlin, e model, e mic, are 22 de ani, nu se pune! El are 22 de ani, stă în Berlin”, a explicat Alexandra Stan.

Ne iubim până la capăt, dar nu suntem într-o relație, fiecare e cu treaba lui. Dar eu încă mai sper să-mi întâlnesc sufletul pereche, prințul pe cal alb sau pe mai mulți cai putere”, a mai adăugat aceasta.

Succesul muzical i-a adus depresie Alexandrei Stan

Alexandra Stan a vorbit despre provocările care vin odată cu succesul muzical. Artista spune că industria muzicală este una foarte dură, mai ales după ce oamenii încep să aibă așteptări.

„A avea o carieră în industria muzicală nu doar în România, cred că oriunde e valabil asta, este un mare challenge, este o mare provocare, pentru că trebuie să înveți să stabilizezi fix așteptările pe care tu le ai de când ești un copil mic și visezi să ajungi ca cei pe care îi vezi la televizor cu ce se întâmplă, de fapt, iar apoi mai vine și partea pe care eu personal am experimentat-o. După ce ai succes sau ai o traiectorie în sus din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte, pentru că atunci oamenii încep să aibă cele mai mari așteptări de la tine.

Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toate stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși. De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți iese cu o piesă sau cu un album”, a declarat Alexandra Stan, într-un videoclip postat pe Instagram.

alexandra-stan-a-spus-cine-este-sufletul-ei-pereche.-ce-gest-a-facut-fata-de-tanarul-cu-12-ani-mai-mic-decat-ea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton