Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Stan a renunțat complet la inhibiții în noaptea de Revelion. Rochia pe care a purtat-o a captat toate privirile

Alexandra Stan a renunțat complet la inhibiții în noaptea de Revelion. Rochia pe care a purtat-o a captat toate privirile
10

de Cristina Țapu,

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Alexandra Stan este o artistă lipsită de inhibiții. Nu de puține ori a ales să participe la evenimentele mondene purtând ținute sumare, care au acaparat toate privirile celor din jur. Nici de Revelion Alexandra Stan nu a făcut o excepție și a ales să îmbrace o rochie bleu transparentă, care nu a lăsat foarte multe imaginației.

Alexandra Stan a renunțat complet la inhibiții în noaptea de Revelion

Cu o lipsă de inhibiții remarcabilă, cântăreața și-a expus silueta de vis într-o ținută extrem de îndrăzneață. Cu stilul ei caracteristic, Alexandra nu s-a sfiit să-și evidentieze formele în fața unei mulțimi de sute de oameni. S-a distrat până în zori alături de prieteni și a distribuit în mediul online imagini de la petrecerea de Revelion, spre încântarea fanilor.

alexandra-stan-a-renuntat-complet-la-inhibitii-in-noaptea-de-revelion-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cu o siluetă demnă de invidiat, Alexandra Stan își permite să îmbrace orice ținută, însă puțini sunt cei care știu ce probleme întâmpină artista. Vedeta se confruntă cu o boală serioasă, tiroidita Hashimoto, care îi impune să respecte un regim alimentar extrem de strict.

Cântăreața a dezvăluit că această afecțiune poate duce la creșterea în greutate. Pentru a evita acumularea kilogramelor în plus, Alexandra Stan a adoptat un regim fără gluten, zahăr și lactate, iar activitățile sportive sunt parte integrantă a rutinei sale zilnice.

Alexandra Stan s-a luptat cu anxietatea și depresia

Alexandra Stan spune că toate provocările care vin odată cu succesul muzical pot cauza depresie și stări de anxientate. Artista spune că lucrează de ani de zile pentru a-și stabiliza stările emoționale. Alexandra Stan vrea să ajungă să nu îi mai pese de ceea ce zice lumea și recunoaște că în ultima vreme a ajuns să fie mai consecventă.

Ăsta cred că este un lucru cu care cred că toți artiștii se confruntă, mai ales cei care sunt de 3, 4, 5 ani în industrie. Este un challenge foarte mare, este o presiune foarte mare și asta poate să-ți creeze niște stări de anxietate, de depresie, de lipsă de încredere în tine enorme. Adică eu la asta lucrez de ani de zile, să pot să stabilizez chestia asta. Să nu îmi mai pese ce zice lumea și să nu mai am așteptările astea. Uneori îmi iese, alteori nu. În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă pe sentimentul ăsta de a mă simți eu stăpână pe situație și să fiu OK cu mine, orice s-ar întâmpla, dar au fost mulți ani în care am simțit că nu mai făceam față și uneori mai simt chestia asta”, a povestit artista.

Sursă foto: Instagram Alexandra Stan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton