; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra stan episod The right moment

Alexandra Stan a lansat videoclipul „Thanks for leaving“

30 April 2014

Alexandra Stan a lansat cel mai nou clip al său (un videoclip-manifest, n.r.), „Thanks for leaving, piesă ce vorbește despre noi începuturi, alegerile pe care le putem face în situații dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi și de a fi tu însuți.

alexandra-stan-episod-The-right-moment

Încrezătoare în sine, plină de vitalitate, senzuală, dar în acelaşi timp capabilă de a porni pe un nou drum, aşa se prezintă artista în noua producţie.

Videoclipul, filmat în Statele Unite, în regia lui Khaled Mokhtar, câştigător al unui premiu YouTube Music Awards în 2013, este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for leaving' și prezintă finalul unei relații, dar și un nou început. Mesajul transmis este acela că în viața fiecărui om există cel puțin o persoană căreia îi putem mulțumi că a plecat.

Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înțelege prin ce am trecut și dorința mea de a lupta pentru o viață mai frumoasă. Mi-am dorit ca Thanks for leaving' să fie prima piesă după această pauză și mă bucur că toate aceste sentimente și emoții le-am putut exprima prin piesă și videoclip', a declarat Alexandra Stan.

Scurtmetrajul prezintă povestea unei relații dăunătoare, decizia de a pune punct, emoțiile și primii pași spre un nou capitol din viață. Acesta arată că o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci și un nou început.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare