; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra stan

Alexandra Stan a lansat videoclipul „Ciao”

15 September 2016

După ce a cucerit radiourile cu piesele „Boom Pow', „Au gust zilele' şi „Ecoute', Alexandra Stan a lansat un nou single, „Ciao'.

alexandra-stan

Pentru noua ei piesă, cântăreaţa a făcut echipă cu Whitesound, proiectul muzical al lui Alexandru Unc şi al lui Alexandru Ispas. Melodia vine la pachet cu un videoclip regizat de Andrei Stan şi o prezintă pe Alexandra în ipostaze sexy alături de prietenele ei din copilărie, fetele bucurându-se de ultimele zile de vară târzie din România.

„Mereu e vară undeva pe glob, iar noi ne bucurăm parcă şi mai tare de viaţă atunci când e soare. Prin clipul «Ciao» am vrut să ţinem şi mai mult anotimpul estival la noi în ţară, mai ales că vremea e de partea noastră şi gradele în termometru nu scad deloc', a declarat Alexandra.

Iar Alexandru Unc a adăugat: „Lucrez cu Alexandra Stan de câţiva ani, în calitate de toboşar/percuţionist, dar ne doream de mult o piesă împreună prin unul din cele două proiecte muzicale ale mele, Whitesound sau Mr. Gong. Ne-am pus dorinţele pe hârtie şi aşa a ieşit «Ciao»'.

Vedeţi aici videoclipul „Ciao':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare