; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Stan a lansat videoclipul „9 Lives”

FOTO. Alexandra Stan a lansat videoclipul „9 Lives”

13 January 2017

După vacanţa petrecută în Thailanda la începutul anului, Alexandra Stan a revenit pe piaţa muzicală cu un nou single „9 Lives' („9 vieţi'), la care a filmat şi un videoclip.

Alexandra Stan

Alexandra Stan

Piesa este produsă de către bulgarul Boris Milanov şi este un featuring cu un artist reggae tot din Bulgaria, Jahmmi. Single-ul este inclus pe albumul „Alesta', lansat de artistă în România pe 9 martie anul trecut. Materialul mai conţine şi melodiile „I did it mama', „Ecoute' şi „Boom Pow', care au cucerit radiourile din mai multe ţări.

[Not a valid template]

„Piesa este despre puterea de a te ridica şi de a te reinventa. Clipul l-am filmat în Constanţa, în locurile dragi mie, aici unde am cea mai bună energie. Am ales ca locaţii portul maritim, valea portului, dar şi parcul în care am copilărit. Chiar dacă a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat şi faptul că am filmat acasă au transformat totul într-o experienţă frumoasă',  a declarat Alexandra.

Videoclipul a fost filmat şi regizat de Criss Blaziny, cu care Alexandra a colaborat şi pentru piesa „Au gust zilele', lansată vara trecută.

Vedeţi aici videoclipul „9 Lives':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare