Homepage  / Televiziune

Alexandra, prima reacție după ce a câștigat „Bravo, ai stil!” 2023. Cui a ținut să-i mulțumească

Alexandra, prima reacție după ce a câștigat „Bravo, ai stil!” 2023. Cui a ținut să-i mulțumească
4

de Andra Stana,

Alexandra este câștigătoarea „Bravo, ai stil” 2023! Concurenta i-a cucerit total pe telespectatorii care au ales-o, prin vot direct, în cadrul Galei de vineri seară, drept cea mai stilată concurentă a show-ului prezentat de Ilinca Vandici, la Kanal D.

Câştigătoare celui de-al optulea sezon Bravo, ai stil! 2023 este Alexandra

Cel de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen de la Kanal D, prezentat de Ilinca Vandici, a ajuns la final, iar marea câștigătoare a serii este Alexandra. Cu un parcurs impresionant, charismatică și evoluând vizibil de la o ediție la alta, tânăra a convins publicul că merită coroana mult râvnită.

Alexandra a fost desemnată câștigătoarea celui de-al optulea sezon de public, întrunind 61,3 % din voturile exprimate prin SMS.  Confruntarea finală a fost între Alexandra și Maria, aceasta din urmă obținând un procent de 38,7%.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat sansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil”, a declarat Alexandra copleșită de emoții.  

Bravo, ai stil_Finala 2023 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Finalistele celui de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!”, Iris, Maria, Alexandra Andreea și Jasmine, au strălucit în fața juraților și a publicului și au făcut totul pentru a-și convinge susținătorii că merită marele premiu de 100.000 de lei, însă doar una dintre ele a cucerit publicul.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton