; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra grant keanu reeves

Alexandra Grant vorbește pentru prima dată despre iubitul său, Keanu Reeves

17 March 2020

În luna noiembrie a anului trecut, Alexandra Grant și Keanu Reeves au avut prima lor apariție publică pe covorul roșu la o gală în Los Angeles.

Alexandra a acordat recent un interviu pentru British Vogue, în care a declarat că nu îi place să iasă în evidență.

„Sunt o femeie cu părul alb. Dacă voiam să arăt precum Kim Kardashian, aș fi apelat la intervenții chirurgicale.'

Ea a mai vorbit și despre faptul că apropiații au rămas surprinși când ea a apărut pe covorul roșu alături de Keanu. 

„Cred că fiecare persoană pe care o cunosc m-a sunat în prima săptămână din luna noiembrie și asta a fost fascinant.'

 

Alexandra a mai adus în discuție și prima lor carte, Ode to Happiness, scrisă de Keanu Reeves și lansată în anul 2011. Alexandra este cea care s-a ocupat de ilustrarea cărții. „Cartea a fost o surpriză de la mine pentru Keanu. Toți prietenii noștri care erau în cameră atunci când a primit cartea spuneau: „Te rog, publică cartea.' Și așa am ajuns să o publicăm.'

Cei doi au înființat în 2017 și o editură, X Artists Books, a cărei activități se concentrează pe „colaborări neobișnuite și cărți care nu au cu adevărat un loc pe piață pentru că sunt între genuri', așa cum au explicat cei doi într-un interviu publicat în 2018 în Los Angeles Magazine.

Întrebată dacă ea și Keanu se gândesc la căsătorie, Alexandra Grant a avut un răspuns surprinzător. „După un pahar de vin.. mi-ar face plăcere să îți spun. Dragostea este mult mai importantă decât identitatea mea. Cum ar fi să evit întrebarea? Nu cred că evitarea este răspunsul. Ca pictor, există o perioadă când te izolezi, dar apreciez foarte mult atunci când sunt în relații', a spus Alexandra Grant.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare