; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Dinu   WOWBiz

Cine este bărbatul din viaţa Alexandrei Dinu

14 May 2013

Azi, Andreea Mantea şi Mădălin Ionescu vă aşteaptă la o ediţie specială a emisiunii WOWBiz' începând cu ora 22.15, la Kanal D.

Alexandra Dinu a vorbit în exclusivitate cu Christian Stan despre succesul de care se bucură în Italia, despre relaţia cu fiul ei, Mario, dar şi despre bărbatul din viaţa ei.

Rolul din serialul Rosso San Valentino' a propulsat-o pe Alexandra în topul celor mai de succes actriţe din Italia.

M-a surprins şi pe mine succesul acestui serial. Nu mă aşşteptam. Sunt foarte fericită. Cineva chiar mi-a propus să-mi lansez propriul meu parfum, pentru că personajul meu din serial, Laura, creează parfumuri', a declarat Alexandra Dinu.

În premieră, actriţa lămureşte speculaţiile potrivit cărora între ea şi actorul Luca Bastianello ar exista o relaţie:

Ce pot să spun este că am creat împreună o legătură profesională extraordinară. Ne-am înţeles foarte bine din prima clipă. L-am descoperit pe Luca şi în afara platoului de filmare şi încă îl mai descopăr. Este o persoană minunată, despre care pot să spun că este foarte importantă în viaţa mea, în momentul acesta'.

Mario are momentele lui de tandreţe!'

Când vine vorba despre Mario, fiul ei, care are acum 10 ani, Alexandra povesteşte că acesta este pasionat de filme, că doreşte să-i calce pe urme şi să devină actor.

Nu e mămos, deşi are momentele lui. Îl apucă tandreţea seara, înainte de a se culca'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare