; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Dinu, vacanţă în Bucureşti şi Taormina

Alexandra Dinu, vacanţă în Bucureşti şi Taormina

12 July 2013

Alexandra Dinu spune, în revista „TVmania' care apare luni, 15 iulie pe piaţă, ce intenţionează să facă în vacanţa de vară.

Actriţa română este protagonista mini-seriei italiene „Parfumul dragostei', care debutează duminică, 21 iulie, la Euforia TV, de la ora 20.00.

Fiecare dintre cele şase episoade ale producţiei are două ore.

„În acest serial o joc pe Laura, o tânără femeie care lucrează la o fabrică de parfumuri în Franţa şi care se întoarce în Italia pentru a avea grijă de tatăl ei, grav bolnav. După moartea acestuia, Laura decide să rămână în Italia şi să creeze parfumul Rosso San Valentino (numele original serialului, n.r.), în memoria lui', ne-a spus Alexandra.

În „Parfumul dragostei', actorul Luca Bastianello, iubitul Alexandrei din viaţa reală, îl va interpreta pe protagonistul masculin, Giovanni. Despre planurile lor din această vară, actriţa ne-a povestit:

„În iulie o să ajung la Bucureşti, câteva zile, împreună cu Mario (fiul ei cu fostul soţ, fotbalistul Adrian Mutu, n.r.) şi cu Luca. Am o perioadă mai liberă, în care vrem să ne relaxăm. Începem la Bucureşti, iar apoi câteva zile o să mergem şi la Taormina, în Sicilia, pentru plajă şi soare. Sfârşitul verii îl voi petrece la Veneţia, acolo unde voi participa la Festivalul de Film. În paralel pregătesc noi proiecte profesionale pentru toamnă. Trebuie să particip la câteva castinguri, unele pentru filme internaţionale'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare