; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra dinu2

Alexandra Dinu joacă în noul serial difuzat de Prima TV, „Capri”

11 June 2018

Alexandra Dinu își va face apariția în serialul „Capri', difuzat de Prima TV, marți 12 iunie, începând cu ora 16.00. Ea va interpreta rolul Gretei, o persoană importantă din trecutul lui Umberto. 

După numeroasele intrigi telespectatorii urmează să fie surprinși și de cel de-al doilea sezon al serialului. Vittoria și Massimo sunt logodiți de trei ani și locuiesc la vila Isabella împreună cu Nicola, fiul lui Massimo. Umberto se întoarce în Capri căsătorit cu Ines, dar revederea cu Vittoria îi va schimba din nou destinul. Nu este însă singura surpriză din viața lui, Umberto descoperind că are o fiică dintr-o veche aventură cu o daneză. Aceasta este Greta, interpretată de frumoasa actriță româncă Alexandra Dinu.

Încărcat de răsturnări neașteptate de situație, al doilea sezon al fascinantului serial italian „Capri' a pregătit o surpriză aparte pentru telespectatori astfel încât relațiile dintre personaje se schimbă radical, apar altele noi și fanii urmează să afle ce modificări au loc în destinul lui Massimo, Vittoria sau Umberto.

Pentru a descoperi evoluția întâmplărilor intrigante, urmăriți povestea fascinantă de pe insula „Capri', de luni până vineri de la ora 16:00, la Prima TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare