; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Alexandra Dinu a făcut furori într-o rochie de 8.000 de euro

08 October 2012

Alexandra Dinu a fost invitatul special al petrecerii Jack Daniels găzduită de clubul Fratelli din București, ocazie cu care a avut cea mai elegantă şi sexy apariție a serii.

Dacă, la începutul petrecerii, Alexandra a îmbrăcat o rochie neagră din cea mai recentă colecţie Dolce&Gabbana, pentru momentele de prezentare de pe scenă a ales cea mai provocatoare creaţie purtată de ea până în prezent.

Este vorba de o rochie transparentă, din voal și dantelă aplicată manual, creație a brandului italian Sarli, în valoare de 8.000 de euro.

„Este o rochie la care s-a lucrat aproape trei săptămâni, zi de zi', spune actriţa.

Alexandra Dinu a jucat rolul de povestitor în cadrul evenimentului-concept ce a purtat numele „Some Stories', şi a introdus în scenă, printr-o poveste diferită, recitaluri ale unor artiști precum Sonique, No Mercy, Timati, 3 Sud Est, Corina, Loredana, Horia Brenciu, Florin Chilian, Vama, Vunk sau Fady& The Zaidans.

“Nu sunt de fire o petrecăreaţă”

Cu toate că a fost gazda unei petreceri desfășurate într-un club, actrița mărturisește că în Italia nu prea obișnuieste să-și piardă nopțile în localuri şi la evenimente mondene nocturne.

„Am acceptat să fiu gazda serii pentru că mi-a plăcut conceptul petrecerii. Eu nu sunt de fire o petrecăreață și nu îmi place să-mi pierd nopțile prin cluburi. Până la acest eveniment, nu am mai ieșit într-un club de mai bine de trei ani. În general, ieșim la cină, iar apoi la teatru sau la cinema. Fiului meu, Mario, îi place mult la cinematograf', declară Alexandra Dinu.

alexandra-dinu-5_0

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare