; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra diaconescu insula iubirii

Alexandra de la ”Insula iubirii”, în chinuri din cauza sarcinii: ”Simt că mor!”

26 February 2021

Alexandra Diaconescu, devenită cunoscută din emisiunea 'Insula iubirii', unde a fost și ispită și concurentă, suferă cumplit din cauza sarcinii. Viitoarea mămică are uneori dureri insuportabile, cărora cu greu le face față. 

Ea trebuia să nască miercuri, dar se pare că fetița ei se lasă așteptată, iar Alexandra, care vrea neapărat să nască natural, așteaptă să vină fericitul moment și să scape de durerile travaliului. Ea speră ca totul să decurgă așa cum trebuie, chiar dacă începând de joi e în chinuri.

„Mă suni într-un travaliu inoportun. Urmează să nasc natural. Sper să vină cât mai repede. Simt că mor. Sper să nu mai aștept încă o zi că leșin deja. Aștept de ieri. Travaliul a început de două ore. Pot să stau și 24 de ore așa, după cum zic medicii. Sper să nu fie cazul.', a declarat Alexandra Diaconescu, fosta ispită de la „Insula Iubirii' pentru Antena Stars.

Fosta concurentă de la 'Insula iubirii' s-a îngrășat 25 de kilograme în timpul sarcinii, dar pentru că e foarte înaltă, nu se vede că s-a îngrășat atât de tare. Ea a menționat aceste lucruri într-un mesaj postat pe Instagram, zilele trecute.

”Nu are fata niciun stres. E bine la mami în burtică. Avem și loc că, deh, ne-am făcut singurele. Am ajutat-o pe mami să se îngrașe doar 25 de kilograme, nimic grav pentru înălțimea ei. Cred că nu-i place ce vremuri trăim, altfel nu înțeleg de ce se încăpățânează să nu vină”, a scris Alexandra pe Instagram.

Alexandra a mai fost însărcinată la începutul anului trecut, dar a pierdut sarcina, dar se pare că destinul i-a surâs din nou, iar de data aceasta va deveni mămică pentru prima dată. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare