Homepage  / Vedete străine

Alexandra Daddario este însărcinată în șase luni. Primele imagini cu burtica de gravidă

Alexandra Daddario este însărcinată în șase luni. Primele imagini cu burtica de gravidă
10

de Cristina Țapu,

Alexandra Daddario, în vârstă de 38 de ani, și soțul ei, Andrew Form, de 55 de ani, sunt în culmea fericirii după ce au aflat că vor deveni părinți. Cei doi au păstrat secretul sarcinii timp de șase luni. Primele imagini în care actrița își etalează burtica de gravidă.

Alexandra Daddario este însărcinată

Revista Vogue a dezvăluit că Alexandra Daddario a păstrat sarcina secretă timp de șase luni. Publicația a făcut anunțul pe Instagram, însoțit de mai multe fotografii cu vedeta din „The White Lotus” mângâindu-și burtica de gravidă.

Los Angeles Premiere Of AMC Networks „Anne Rice’s Mayfair Witches”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Alexandra Daddario și soțul ei, producător de televiziune și film, s-au căsătorit în iunie 2022. Cei doi au trecut prin momente delicate întrucât Alexandra a mai fost însărcinată, însă aceasta nu a fost dusă la termen.

„Este un proces lung și complicat, așa că nu vreau să intru în prea multe detalii. Aceste tipuri de pierderi și traume sunt foarte greu de explicat dacă nu ai trecut prin ele. Mă simt foarte aproape de toate femeile care au trecut prin astfel de experiențe într-un mod pe care nu l-am înțeles pe deplin înainte. Este foarte, foarte dureros”, declara actrița.

Alexandra Daddario este căsătorită cu Andrew Form din 2022

Alexandra Daddario și Andrew Form s-au cunoscut în 2020 și au format rapid un cuplu solid. Relația lor a fost mereu discretă, departe de ochii presei, iar în iunie 2022, cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie intimă. Alexandra a declarat de multe ori că în Andrew a găsit un partener de viață minunat, care o sprijină în tot ceea ce face.

Alexandra Daddario a cunoscut faima odată cu rolurile din filme precum „Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief” și „San Andreas”. Cu toate acestea, rolul său din serialul HBO „The White Lotus” a adus-o în prim-planul industriei de divertisment, consolidându-i statutul de actriță talentată și versatilă. Performanțele sale actoricești, alături de prezența sa carismatică, i-au adus numeroase aprecieri și o bază solidă de fani.

Sursă foto: Hepta

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton