; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Crișan

Alexandra Crişan pleacă în turneu cu trupa VUNK

10 March 2015

A ajuns în finala X Factor, iar acum își trăiește visul cu ochii. Alexandra Crișan se pregătește să pornească prin țară alături de trupa VUNK.

Alexandra Crișan

Finalista X Factor declară că este nerăbdătoare să ajungă în nu mai puțin de 18 orașe din țară și să cânte alături de băieții de la VUNK.

'Turneul se cheamă “Înconjurul lumii” și începe vineri, pe 13 martie, la Piteşti. Vom cânta împreună și vom promova și piesa “Minte-mă frumos”. Turneul acesta reprezintă foarte multe lucruri pentru mine, este o onoare să pot cânta cu băieții de la Vunk, o uriașă șansă ca oamenii să mă cunoască. Pentru mine, a fi pe scenă este cea mai mare bucurie și sunt extrem de încântată că pot face ceea ce îmi place la un alt nivel', mărturisește Alexandra.

Finalista de la X Factor mai spune că propunerea de a pleca în turneu cu VUNK a venit în urma participării sale în show-ul de la Antena 1.

'Cornel Ilie m-a auzit cântănd, apoi a luat legătura cu mine, ne-am întâlnit și am început să discutăm despre piesa pe care ei o aveau scrisă de foarte mulți ani, dar pentru care nu găsiseră încă o voce. Mi-a mărturisit că atunci când m-a auzit cântând la televizor și-a dat seama că eu sunt vocea pe care o căuta. Cu băieții mă înțeleg foarte bine și mă bucur că sunt niște oameni cu simțul umorului', mai spune Alexandra.

 

Te-ar putea interesa și:

Trupa VUNK face Înconjurul lumii' în cadrul unui turneu acustic

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare