Homepage  / Vedete româneşti

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a plecat acasă cu premiul

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a plecat acasă cu premiul
10

de Roxana Mirea,

Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, este câștigătoarea Vocea României 2023, sezonul 11. Telespectatorii au votat și au decis ca Alexandra să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a făcut primele declarații.

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11 

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11, de la Pro TV. Tudor Chirilă a așteptat cu lacrimi în ochi ca Pavel Bartoș să anunțe că Alexandra este câștigătoarea sezonului. După ce a rostit „stop vot”, Pavel Bartoș a dezvăluit clasamentul, în urma voturilor telespectatorilor.

Pe locul 4, s-a aflat Alex Maxim, din echipa lui Smiley, urmat apoi de Melisa Antonesi, din echipa lui Theo Rose și Pavel Bartoș. Pe locul 2, a fost Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes, iar marea câștigătoare a fost Alexandra Căpitănescu. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a plecat acasă cu premiul (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ajutat să ridic acest trofeu. Vreau să îi mulțumesc lui Tudor pentru că a avut cele mai bune alegeri pentru mine și vreau să îii mulțumesc și Irinei. Vreau să mulțumesc întregii echipe din spate și tuturor oamenilor care au fost implicați și care au fost alături de mine. Vreau să mulțumesc profesoarei mele de canto, vreau să le mulțumesc părinților mei, familiei mele și lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte”, a declarat Alexandra Căpitănescu, după ce a aflat că a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11.

Cine este Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, sezonul 11

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică, dorindu-și să devină fizician medical. Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, are și o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte, potrivit protv.ro.

În 2019, Alexandra Căpitănescu, care pe atunci avea 15 ani, a reușit să-i impresioneze pe jurații de la „Românii au talent” cu vocea ei. De asemenea, și Smiley i-a spus atunci că o vrea în echipa lui la „Vocea României”.

Pe de altă parte, Alexandra a participat și la „X Factor”, emisiune de la Antena 1. Ea a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică.

Finala Vocea României 2023, sezonul 11 

Finaliștii Vocea României 2023, sezonul 11, de la Pro TV, au fost Alexandra Căpitănescu, Vlad Musta, Melisa Antonesi și Alex Maxim. Deși doar Alexandra a plecat acasă cu marele premiu, toți patru au făcut spectacol în finala Vocea României. 

Alex MaximIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Finala a fost plină de surprize. Pe lângă prestațiile concurenților, pe scena de la Vocea României au urcat și Lupii lui Calancea, într-un moment special. Finaliștii au cântat trei melodii – o piesă solo, una împreună cu antrenorii și câte un performance, alături de câte un invitat. 

În echipa Tudor Chirilă, Alexandra Căpitănescu a cântat o piesă împreună cu Adrian Nour, din echipa Irina Rimes, Vlad Musta a urcat pe scenă alături de Dora Gaitanovici, în echipa Horia și Theo Rose, Melisa Antonesi a interpretat o melodie cu Miță (Bere Gratis), iar împreună cu Alex Maxim, în echipa Smiley, a cântat Adrian Minune.   

Sursa Foto: Pro TV, Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton