; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Bădoi, vacanță de 8000 de kilometri prin Europa

Alexandra Bădoi, vacanță de 8000 de km prin Europa

28 August 2013

Prezentatoarea rubricii meteo de la Antena 1, Alexandra Bădoi, s-a întors din cea mai frumoasă vacanță din viața ei, în care a parcurs, cu mașina, 8000 de kilometri.

Vedeta Antenei 1 a cutreierat  Europa  vizitând printre altele Monte Carlo, Nisa, Saint Tropez, Cannes, Barcelona, Valencia și Ibiza.

“Am vizitat locuri superbe, am întâlnit oameni minunați și am filmat un nou videoclip! A fost vacanța mea de vis. Coasta de Azur m-a întâmpinat cu Mediterana ei albastră ca cerul, cu stâncile ei perfecte scufundate în valuri și cu bogățiile etalate în porturi sau în magazinele luxoase de la orice colț de stradă.

Nu mai văzusem Barcelona și Valencia până acum. M-au uimit prin grandoarea lor, prin obiectivele turistice, prin plajele și străzile civilizate și prin bun simț. Mult bun simt”, spune Alexandra.

alexandra_badoi_vacanta_3

Picture 1 of 6

De Ibiza, locul preferat al iubitorilor de muzică și petrecere, Alexandra pur și simplu s-a îndrăgostit:

“Am încercat să mă bucur de ceea ce oferea insula. Am fost la spectacolul celui mai iubit dj din lume, Armin Van Buuren, în cel mai mare club din lume, Privilllege. Am înotat și m-am răsfățat la plaja”.

Pe lângă munca în redacția de știri a Antenei 1, Alexandra Bădoi  este de ceva vreme  și o prezența aparte în peisajul muzical din România și nu numai.

“Septembrie o să fie o luna plină pentru mine, voi lansa un nou videoclip la piesa  “I'll be fine” pe care l-am filmat chiar în spectaculosul  oras Ibiza, dar pana atunci sunt în studio pentru noi piese”, încheie prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare