; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Bădoi se alătură echipei de la Next Star

Alexandra Bădoi se alătură echipei de la “Next Star”

06 September 2013


Un nou sezon “Next Star” începe pe 19 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Dan Negru, gazda show-ului, aduce în platoul emisiunii copii talentaţi, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani.

Din această toamnă, alături de Negru se va afla şi Alexandra Bădoi, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Observatorului.

Alexandra va fi mâna dreaptă a lui Dan Negru, îi va încuraja pe cei mici şi va “descoase” juriul (în formula originală: Connect-R, Lora, Pepe, Vasile Muraru şi Maria Cârneci, n.r.) în privinţa deciziilor pe care le va lua.

“Sunt foarte bucuroasă să fac parte din echipa 'Next star', un show pe care l-am urmărit cu plăcere și emoție încă de la început, iar faptul că voi lucra cu Dan Negru, pe care îl admir de mult timp, este copleșitor. Iubesc copiii, iar acest concurs de talente este unul aparte, unic în piața emisiunilor tv de la noi. Știu prin ce emoții trec cei mici atunci când sunt pe scenă, în fața unui  juriu, pentru că și eu, acum ceva vreme, eram ca și ei', spune vedeta Antenei 1.

Septembrie va fi o lună plină pentru Alexandra Bădoi,   noul ei  videoclip, I’ll be fine”,  filmat la Ibiza, urmează a fi lansat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare