; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Armin Van Buuren si Alexandra Badoi 2014

Alexandra Bădoi l-a întâmpinat pe Armin Van Buuren cu țuică

10 November 2014

Aflat weekendul acesta în România pentru un concert, olandezul Armin Van Buuren i-a acordat Alexandrei Bădoi un interviu în exclusivitate. Celebrul DJ a vorbit despre viața sa, despre concertele care îl poartă prin lumea întreagă, despre nominalizările la Grammy și titlul de cel mai bun DJ din lume pe care și l-a adjudecat de nu mai puțin de cinci ori.

[Not a valid template]

„Iubesc România, de fapt România este una dintre primele țări în care am avut spectacole și fanii de aici sunt uimitori', i-a zis el Alexandrei Bădoi. La finalul interviului, vedeta Antenei 1 i-a oferit cunoscutului DJ cozonaci românești, țuică, un instrument muzical și un clop maramureșan care să-i amintească de România.

La rândul ei, Alexandra a primit cuvinte de laudă din partea lui Van Buuren: „Știu că ești o cântăreață foarte bună, ai multe colaborări cu nume mari', i-a spus DJ-ul.

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator a mărturisit că, în cadrul concertului pe care DJ-ul l-a susținut sâmbătă seară în București, a avut parte și de o surpriză: „Pentru mine cel mai frumos moment a fost când Armin Van Buuren a mixat melodia mea, „Goodbye' (feat. Andrew Rayel). A fost un sentiment extrem de plăcut', a spus Alexandra. Aceasta este și prima cântăreață din România prezentă pe una dintre compilațiile anuale ale lui Van Buuren.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare