; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexander Skarsgard, calmat de poliţie

20 April 2010

Actorul Alexander Skarsgard a avut nevoie de intervenţia poliţiei pentru a se calma şi a nu se repezi la paparazzi care l-au fotografiat non-stop în timp ce participa la un eveniment muzical din California.

El se afla acolo alături de iubita lui, actriţa Kate Bosworth, pe care actorul nu s-a sfiit să o ţină chiar pe umerii săi pentru ca ea să vadă mai bine spectacolul.

Starul din serialul True Blood' savura clipele petrecute la festivalul de muzică din Coachella, când s-a înfuriat peste măsură pe fotografii care-l pozau continuu, ofiţerii de poliţie fiind nevoiţi să intervină pentru a-l linişti pe actorul de 33 de ani. Altercaţia a fost rezolvată rapid şi fără a fi nevoie de arestări.

Incidentul nu a fost singurul menit a strica buna-dispoziţie cuplului: Kate (27 de ani) a părut profund deranjată atunci când o fană de-a actorului s-a apropiat şi a început să-l pipăie pe acesta.

Skarsgard şi Bosworth formează un cuplu din luna septembrie a anului trecut, dar aceştia au refuzat constant să confirme că sunt împreună, deşi au fost imortalizaţi împreună de nenumărate ori.

Kate (care a fost, anterior, logodnica lui Orlando Bloom) s-a limitat să spună că sunt doar buni prieteni'. Actriţa a catalogat discuţiile personale drept un teren minat' şi a refuzat să dea orice detalii despre relaţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare