; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_200314_TCDU5 Ed 9_0023

Alex Velea şi Nicole Cherry îi aduc pe Toma Caragiu şi Anda Călugăreanu, la “Te cunosc de undeva!”

06 April 2014

Alex Velea şi Nicole Cherry au pregătit o nouă transformare spectaculoasă sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”: de data aceasta ei vor fi, în cadrul unui moment special, Toma Caragiu şi Anda Călugăreanu! Şi până-n ultima clipă au repetat Alex şi Nicole, pe două voci, în culise.

[Not a valid template]

“Ochii tăi făclii în noapte, zâmbetul seducător, pe toţi ne-au fermecat/ Şi în fiece tablou, eu văd numai chipul tău de neuitat”, unul dintre refrenele “Călătoriei muzicale” realizate special pentru Toma şi Anda, în 1971, de realizatorii TV Grigore Pop, Dan Mihăescu şi Octavian Sava.

Bravo, copii, mi-aţi făcut o mare bucurie!“, a fost reacţia lui Horia Brenciu, de la masa juriului, odată momentul încheiat.

Momentul nostalgic îi aduce aminte lui Andrei Aradits de unica pereche de adidaşi cu arici pe care îi avea în perioada în care Anda şi Toma erau în vogă, încălţări de care n-a avut parte multă vreme, pentru că le-a mâncat un căţel.

Ce-l determină pe Horia Brenciu să spună că sâmbăta aceasta vom avea parte de o ediţie a nostalgiilor a show-ului transformărilor, aflaţi sâmbătă, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare