; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: Alex Velea şi Iulian Moga, protagoniştii noului clip al lui Cabron

11 October 2012

Hip-hop-er-ul Cabron a lansat videoclipul piesei Arată-le la toţi', care este un mesaj de încurajare adresat celor care luptă pentru îndeplinirea idealurilor.

Cred că în viaţă e important să urmezi calea pe care o consideri a fi cea mai bună pentru tine şi să nu te laşi influenţat de cei din jur. Să ai încredere în visul tău şi să nu renunţi, chiar dacă piedicile sunt multe', a declarat Cabron.

Clipul Arată-le la toţi' spune povestea a doi prieteni buni, interpretaţi de Alex Velea şi Iulian Moga, care aleg, la un moment dat, să meargă pe drumuri diferite în viaţă. Filmările au durat 20 de ore şi s-au desfăşurat în mai multe locaţii din Bucureşti: pe străzile cartierului Sălăjan, la Spitalul Colentina şi în subsolul unei clădiri vechi, iar regia clipului poarta şi de această dată semnătura lui Iulian Moga.

Piesa Arată-le la toţi' este un featuring cu Pacha Man şi Jazzy Jo şi a reuşit să creeze chiar şi o competiţie' între membrii echipei HaHaHa Production, cu toţii dorindu-şi să apară în videoclip. În urma tragerii la sorţi, printre norocoşi s-au numărat: Mihai Ristea, Boier Bibescu, Şerban Cazan, DJ CellBlock, Crocodealer, precum şi noul lor coleg de la studio, Max Kissaru.

Vedeţi aici videoclipul Arată-le la toţi':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare